Tuesday, September 01, 2009

assalamualaikum...........

style='width: 36px; height: 26px;'/>
erm..........
1st time publish blog ang also 1st time menulis untuk tatapan umum......
kalau ada kesalahan atau kesilapan dalam coretan saya......... harap ditegur....
ngeeeee....... sungguh skema saya............. hahahaha
saya tak nk tulis png...cukuplah seringkas mungkin untuk tulisan pertama saya.........
hidup ni memang sukar nk jangka.........
kadang- kadang kte gembira tak terkata............
 kadang-kadang, kte terfikir..........
knape kte sedih sgt2............
sangat tak menentu kn.....................
itu kerana Allah nk kte tahu bahawa dunia ini bukan hanya untuk ketawa
dan ada masanya kita perlu ketawa agar kita tahu betapa bernilainya setitis air mata....
pernah tak terfikir??????????
ad masa... kte blajar rilek2 jer.
slumber ar..............
tapi ble keputusan kuar..............
mak ai........
terkejut beruk........
kenape????????????
unexpected result.
cemerlang!!!!!!!!!!!!!!!!
ble kter blajar sungguh2.....
siang malam bersengkang mata...........
kt claz focus giler2...........
buku tak pernah tinggal lar.
ni kre all outlah..........
tp dapat keputusan tak seberapa.........
kenapa???????????
mungkin korang lupa pada yang Satu........
 keberkatan tu tak wujud............
or korang ad something wrong dgn parents korang........
fikir2kan lah...........
kenaper orang bukan islam senang sgt berjaya????
mesti korang pernah terfikir2 kankankan.....
ha.........
jgn risau............
kerana........
sesungguhnya malaikat Jibril itu
diutuskan untuk menyempurnakan hajat manusia......
apabila sesorang kafir itu memohon,
Allah memerintahkan Jibril agar menunaikan hajatnya
kerana Allah benci mendengar kata-katanya,
 apabila seorang hamba muslim, yang dikasihi
memohon , Allah meerintahkan kepada Jibril agarjangan disempurnakandengan cepat,
kerana Allah amat rindu mendengar suaranya..........
betapa bertuahnya kita dilahirkan sebagai seorang islam...........
nge............
sampai sini saja nukilan pertama kte......
lain kali, kite akan tulis pasal hal2 lain.
berdasarkan pembacaan artikel2 dari
salam ukhwah fillah.....
assalamualaikum........

www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya