Saturday, December 11, 2010

testing2..1,2,3

haluu everybody!! Hey,i post guna sms..wahh..terasa kembang je badan i! Bangga ok! U all pelik? Teruja kan.. Ha,yang kamutu,dah2 la gigit jari u yang xpotong 2 bulan tu.. Ha,yang sana tu..lap la air liur tu..hahaha..berlagak kan i... Hey,suka hati paru-paru i ok! Ha,i dengan senang jantung dan hatinya ingin memberi peluang kat u all..nak taw? Tinggalkanlah wasiat u all tuh kt shoutmix ok,adios,wsalam www.tips-fb.com

aduh3

soryyyy.. kepada semua peminat setia blog saya (perasaan perasan yang meluap tak dapat dibendung..cehhh) semenjak bermenjak-menjak nih.. i takde mood la nak tulis ape kebenda kat blog ni.. no mood.... slalu i cakap kat kawan i... i neutral...(bahasa berpendidikan bagi takde mood)..yela...teringat belajar sekolah rendah dulu...so.. i sebenarnya ada benda nak tulis..tp... disebabkan taufan neutral melanda diri i... u all kena la tunggu musim ni tamat...kre macam musim tengkujuh la... sabar okeyyyy.... kalau i da ade mood...i tulis kasi u all bace beribu-ribu lemon kali..okeyy... promise!!! anda pasti tidak akan dikecewakan.... tunggu.. yelah.. kalu tulis pon.. buat u all menyampah...tidak kurang juga yang mengkeji juga memaki hamun kerana post i tak menarik seperti dahulu.... so.. baik i tak post.. buat mengantok sahaja nanti..... sabar okeyy.. kerana sabar itu sebahagian dari iman.. so..kalu korang tak sabar...iman korang separuh je la...erm...betul k tak pemahaman aku nih?????? aku mendefinisikan quote tuh secara tersurat....cehhhhhhhhh...sudah... kau ni menunjuk?? membebel?? atau saja nak tunjuk bagus?? okeh2.. i berenti.. see u all next time okeyy..... assalamualaikum
kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

Monday, December 06, 2010

happy new year!!!

alhamdulillah... jumpe gak tahun baru nie.. yela.. dosa aku yang bertimbun banyaknya tuh.. Allah dengan sifat Maha Pemurahnya tuh.. bagi lagi aku bersin,online dan juga menghabiskan masa dengan benda-benda yang kurang faedahnya di mata masyarakat..tapi tidak dimata aku...ohoo (sendiri salah mana mau mengaku!)
salam maal hijrah 1432h
hijrah.... definisi ni luas.. jgn dok skop kat perpindahan rumah dari serdang ke damansara sahaje.. juga berpindah dari main FB ke blog... dari kiri ke kanan.. dari atas ke bawah...erm.. sesuai k???http://www.emocutez.com sebenarnya.. ia adalah berpindah dari bende buruk kepada yang lebih bagussss... contohnya..dulu beli cd cetak rompak RM10 2 keping.... tukar la beli cd original yang 1 keping RM40.. bulleh????? atau pon.. dari yang baik..ke lebih baik.. contohnya dulu suka baca slide... ha.. sekarang kena suka baca buku rujukan okeyyy... boleh ke tak? boleh ke tak? boleh ke tak? boleh kan...http://www.emocutez.com eh.. hijrah jugak ye... contohnya.. dulu aku suka menonton kartun pocoyo

sekarang aku berjanji pada diri.. bertekad untuk tengok cerita yang lebih berbentuk kedewasaan.. seperti barbie atau naruto...erm.. okey rasenye kan...hmm... ok!




okey..sempena maal hijrah ni..aku ada sedikit ucapan untuk tatapan para pembaca..
assalamualaikum w.b.t... saya pemegang mohor blog sekejap sahaja.. ingin memohon maaf atas segala keteelanjuran serta kata-kata yang keji yang secara sengaja @ tak sengaja kaluar dari mulut aku nih.. juga... dengan besar hatinya.. aku memaafkan salah korang yang ade buat salah dekat aku..ikhlas ni! ha..kecuali dosa tak bayar hutang..tuh kena bayar okeyy... sebab aku dah jatuh muflis..sedang hidup dalam kemiskinan sekarang ni..
 aku buat sapu lidi hari ni!
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

Saturday, December 04, 2010

fakta 4

hohohohoh sungguh kejam saya... kerana tidak memberi input yang sepatutnye kepada blog terchenta nih.. aigoo... hey.. u nak bebel ke nak bagitau fakta ke 4 nih...(okeyyy.okeyyy)http://www.emocutez.com.. nak tahu takk????
obses terhadap buah kiwi  
ha...u all penah dengar tak?????? yang tak pernah tuh... kamu penipu!!!!! http://www.emocutez.comatau kamu duduk kat hutan amazon??http://www.emocutez.com opsss... sorryy okey... korang semua terasa hati k?? ginjal?? limpa??? tak kan... okey.. alkisah tertimbulnya kecintaan terhadap buah kiwi ini... erm.. mungkin aku suka buah ni sebab warna die yang kehijau-hijauan... ye ke?? buah kiwi warna-warni ke??? apa pun warna die.. kiwi hijau tetap menjadi pojaan hatiku....jejaka-jejaka kat luar tuh.. selain perlu memiliki mr. MC.. kamu juga perlulah seorang tauke kiwi..demand?? owh.. itu saya punya suka..hahahahahahaha....ha... untuk pengetahuan cik, puan, encik. datuk, datin.. buah nih sangatlah mahal.... macam mane saya tahu?????? of course sebab aku penah beli okeyy.. so..kalau nak beli tuh.. sediakan duit banyak2 okeyyy... pastikan tak terkejut dengan harga buah yang sangatlah mewah nih...http://www.emocutez.com(teringat!) secara tidak sengajanya... pada zaman hingusan dulu..aku sangatlah suka terhadap negara new zealand...tahu tak mengapa??? new zealand tu pun..orang panggil negara kiwi..... erm.. ada kena mengena k??? tak rasanya.. tp nak bagi post kali nih nampak berjela-jela sikit yer...http://www.emocutez.com ini kerana..fakta kali ini kurang sifat keumumannya..... erm.. rasanya.. ni lah saje beberapa patah perkataan yang sanggup ditulis dikala mood tiada untuk menulis nih.... nampak tak menarik???... hmm...mengaku! at least.. ade la jugak terpampamg post baru dalam blog aku nih... adiossssshttp://www.emocutez.com

ni rupenye wajah pokok kiwi...
nampak menyelerakan....



selamat hari lahir diucapkan kepada kawanku..aini.. mek, semoga pjg umo, murah rezeki..cepat kawen!! http://www.emocutez.com
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

Wednesday, December 01, 2010

chukha hamnida

arghhhh... rindu tak sama saya??????????? hehehe.. for sure.. musti 'ramai' yang rindu kan.. http://www.emocutez.comtuh yang sampai '8 NOTIFICATION' sahaje bila facebook dibuka...punyalah harapan menggunung nak tengok angka kat notification tu beribu-ribu lemon.. em.. keciwa!!http://www.emocutez.com nampak sangat kamu-kamu sume tak merindui saya... tapi takpe la.. macam larh saya ni merindui kamu sume... tak ok!! http://www.emocutez.com. ingin saya senaraikan perkara-perkara yang dibuat oleh saya sepanjang ketiadaan mr BB yang baru tiba sore tadi
         membasuh pinggan memanjang
         memantau stok air sejuk di peti ais
         melipat segala baju yang juga diangkat dari ampaian
         melantak sebanyak-banyaknya
        menonton movie-movie korea yang dah banyak kali diulang
        menonton televisyen tidak berhenti-henti http://www.emocutez.com
              jadual siaran televisyen saya
                                                                       malaysia hari ini
                                                                      school break movie
                                                                     ewah-ewah
                                                                     wanita hari ini
                                                                    jersi 9
                                                                     alisa(wajib)
                                                                    sinetron indon yang ntah pape
                                                                    putera katak(wajib)
                                                                    cinta dan anugerah
                                                                   seribu kali cinta(wajib)
                                                                  kalau malam..ikut rancangan hari tuh

owh... padat sungguh... ceh... rasenye takde mase nak buat perkara-perkara yang berfaedah seperti menyapu halaman rumah......apapun..kepulangan mr BB ini akan sedikit sebanyak...erm..bukan sedikit...tp akan merubah rutin harian yang kebanyakannya akan bertukar menjadi 'online' sahaja..
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

Sunday, November 21, 2010

attention please!!!



anak panah diatas bukan dibuat secara suke2 okeyyy... page2 diatas itu akan memudahkan anda untuk pilih link2 berdasarkan tajuk page yang tertera.. contohnya... seperti yang dibulatkan itu..  jika anda tekan link itu.. page seperti ini akan muncul

so..seperti yang anda lihat..pelbagai link direct ke  pelbagai surat khabar... blog ini memberi kemudahan utk anda.. sila gunakan kemudahan yang telah saya sediakan okeyyy... selamat menggunakan....

seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

hooreeyyyy!!!!

owh.... akhirnye....siksaan final exam tamat..serta merta okey.... http://www.emocutez.comalhamdulillah.. walau ape pon yg tertulis kat skrip jawapan..tu la yang ak telah sedaya upaya masukkan dalam kepala hotak aku nih.... so..klu ok.. kepala hotak ak la yg patot diberi pujian menggunung everest..http://www.emocutez.com.klu terok..hmm..sah2 aku yang patot disalahkan kerana gagal memberi input yg mencukupi kepada kepala hotak aku nih.. http://www.emocutez.combtw... ak dah gigih berusaha utk final exam nih.. hope... cik canselor bole la bagi saya sijil yg saya idam2 kan sejak sem 1 tuhhttp://www.emocutez.com ( nih sah2 berangan nk dapat 4 flat)...http://www.emocutez.comish.. kata erra fazira.. 'tanpa angan2.. mimpi takkan jadi nyata okeyyyy'.. tuh erra cakap..so aku copy paste ape yang die cakap.. bukan plagiat okeh... hmm... segala petua-petua, tunjuk ajar sifu, serta tips2 yang da diberi.. ak harap.. result bole naik...insya-Allah... hehehehe... so.. rupe2nye... sem 3 da habis.......owhhhh.... pejam celik..pejam celik.. eh2.. da semakin seniorrrrrr aku yeh..hehehehe...so.. hari ni.. bday kakak ipar 'kak dayan'.. happy birthday akak!!!!!!!!http://www.emocutez.com opss....terlebih sudah... malam nih ade surprise party utk akak...mungkin post yang merangkak pasni.. adalah berkisarkan kejadian semasa hari jadi akak ipar saye....
ni saya yang photoholic
pic ngade diatas diambil sempena keberangkatan ku ke exam intermediate II td..ohoo.. sempat jer... erm.. membalas dendam kesumat kerana sudah lama tidak mengambil pixx sendiri...http://www.emocutez.comoleh kerana esok pagi.. ak dengan rela hatinya akan pulang meninggalkan UPM terchenta...(bunyi cam sedih je).. http://www.emocutez.comak perlulah berkemas2 sekemas mungkin utk menjadikan bilik yg aku duduki seperti tiada orang...ah.. senang kata..nak bagi kosong ini bilik....
keadaan bilik sebelum proses mengemas
sungguh cunnnn
 gambar diatas menunjukkan tutorial bagaimana mahu mengemas baju dalam beg...hahahah.. sgt jimat ruang kan!!!! erm.. bukan mahu mengembangkan hidung mahupun ginjal..aku memang terkenal sebagai seorang yg pandai menjimatkan ruang ketika mengemas baju dalam beg sejak di sekolah lagi.. http://www.emocutez.comso... perkhidmatan percuma ini menyediakan perkhidmatan:
   penasihat utk menyusun baju
    memilih barang2 yang sesuai utk dibawa pulang
    cara melipat baju yg paling efisyen
so..perkhidmatan percuma nih hanya disediakan ketika waktu semua pelajar berlumba2 utk pulang ke kampun halaman...okey.. first come, first serve...http://www.emocutez.com
sangat chomel okeyyyy
barang2 dalam loker azimat
hasil setelah 3 jam berkemas tanpa henti
bebanan yg harus ditanggung untuk esok hari

saya sangat letih okeyyyy.....http://www.emocutez.com





seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya