Saturday, January 23, 2010

3 bulan berlalu.............

style='width: 36px; height: 26px;'/>
salam, kepada blog...
knape aku bg salam kat blog jer....
cz i guess that nobody had read my blog recently....
erm...
rasenye..dah lame beno mengabaikan blog aku yg berwarna hujau ni(my craziest colour).... mb takde bende nak dikongsikan... tp 3 bulan rasenye mase yg terlalu pjg diambil utk kite simpan smuenyer....... aku bkn jenis yg suke suki nk luahkn my probs or share it with others,,,,, but ak taw ak bley tulis kat blog nie cz takde sape yg akan bace my blog nih..... 3 bulan,... bnyak prkare yg aku dah tak leh simpan lame2 dalam ati.. mau meletop cam bom hiroshima nagasaki nati...... hihihihi...... now dah masuk sem2.... ak sudah ikhlaskan ati masuk upm...... alhamdulillah.......... but nobody now how dissapoint me at first..... everybody except me don't know.....hidup in upm semakin menarik.... but ak tak pnh lar tnjukkan aku tak gmbira dk sini.... kne cover2 r... walaupun ati tak segembira mukaku yg cute ni.(ceh, perasaan lbey)..... sepanjang 3 bulan nie, macam2 ak blajar... 1st skali mase dapat result.... kecwanya aku cz pointer jatuh, n aku blh dianggap dapat yg quite low(still 3.xx above).... ak blajar yg smuenye about sincere..... anything u do, be sincere, cz kite akan happy ble kite buat what we most like, actually. aku blajar.... sebenarnya kite blajar tekun2, tp klu tak dapat keredhaanNya, nothing lar...... cz kite blajar utk dapat keredhaannya, disamping berjaye didunia......
i always think that ape yg dah lepas tuh, biar pi lar, life must go on rite???? bak kate pepatah jawa 'let bygone,be bygone'......... mak aku pn tak marah cz die pn berpendirian cam aku.....but next time, don't repeat ur mistake, because person who never learn from their mistake, they are failure........ bak kate alicia keys 'what goes raound, comes around, what oes up must comes down'... hdup cam roda, ble2 mase kte leh ader kat atas n the other side lar.........cti sem kat umah, takde yg tak menarik, same2 ngan my family yg gerek2..... make me feel free from probs.... ble nek sem, berjuang semula.... rndu kt kwn2 aku tyme kat matrik... soalan2 yg aku tnye kat diaorg.... sex:SHE
1. eyh... korang.. aku rndu lar.. sihat x???
2. pe cite skrang???
3. dah adet pakwe????
4. amcam study?????
5: korang rndu aku tak???
6: erm..... korang bukaklar blog aku=(
hehehehehehe..............................sngt2 miss kat mereka2 yg bernama perempuan...... leleki????? bolayan....... hik3........... aritu ak  member2 ku g kaunseling, akak tu gtau, aku ni kuat( kuat k)... die taw ak seorang penyimpan rahsia yg sangat bagus....hik3( cz die dah give up, nk korek2 rahsa aku tp tak dapat, serve u right!!!)hahah........ aku memang takkan cite my probs even to my best2 frens or my family..... hehehehe..........  bg aku, biar lar, malas nk kecoh, rilek sude( bak kate kakakku)........ skrang ni, aku rase my heads serabut gle, tak taw nape,,,,, ak pn penin memikirkan sebab musabab yg menjadikan urat2 otakku berselirat........... biar aku muhasabah jap
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

tak taw gak.. eh, arituh ak men netball, stelah lame retire, ak wat come back( mcm michael schumacer wat come back lak) gler r, stail aku men skrang, dk nk jatuh2 jer, yuh yg smpai lututku bermate skrang... lebam ko, beso mcm buah limau, tp warne purple,,, kaki sakit wooo....mane taknyer, tak wat warm up, men terjah jer.... kengkang2 aku jalan skrang.... huhuhuhuhu................korang nak taw dk teman karib aku now. of course lar FACEBOOK............hauhuahua,,,,,,,,,,,, same jer cam korang, cme aku tak jadi petani yg menternak lembu+kaambing+ikan+kucing.. ntah pape lar, kat status tuh lar yg best,,,, meluahkan ape2 yg terbuku dihati(ceh, jiwang karat seyh)....huhuhu.............. study jap erk.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


sambng sikit jer lg..... swear!!!! ha,ble dah dk layan my fb tuh, terlihat akan aku status2 kawanku yg sudah bertukar2, tidak kurang juge bg mereka2 yg meng'impress' perasaan mereke dilamun ci ntan dalam status2 mereka..... heheheh... jelous??????????? tak kot, sikit jer.. huhuhu. kau blum berkeinginan tuk bergerak setapak maju seperti mereka2 ini...... cz aku rase, it's not a rite time to do such a thing like dats............. hehehe. bak kate status aku, bukan takmo, tapi blum sampai masenyer. ok lar blogku yg sunyi, aku mengundur dri dlu, len kali kte date lagi ha................... anyway, thaks a lot to my blog... luahkan perasaan kat blog ni best, takda complain.huhuhuhu......................... ok lar, sblim mengundur diri, ak nk mengumumkan my new prinsip............ 'NO DEGREE, NO COUPLE, NO MINI COOPER, NO MARRIED' renung2kan dan.selamat beramal.. salam.............


www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya