Sunday, February 07, 2010

cheritaku.....

style='width: 36px; height: 26px;'/>
batu pahat, tnggu kepulanganku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wah, tidak sabar rasanya mau ketemu sama mak n ayahku....
setiap minggu, dgr suare sahaja...... tanpa melihat rupa fizikal sebenar mereka....................
argh....tidak tertahan nak makan sayur lemak masakan ibuku.memang mantooooopppppp............
lg2 bile aku yg potong2 sayur tuh.bertambah sodaaaappppppp...................
tak sabo nk ajak ayah jalan2 g pantai, air terjun.....
uish.....seronok............................
nk jmpe kakakku yg giler...........
ceh.... sebenarnya tak sabo nk tgk citer korea yg die janji nak tnjuk kat aku...........
katenye dalam mesej smlam 'angah, tak dapat nk simpan bnyk cz storage da pnuh'
wah.aku membayangkan yg cherita yg die nak tunjukkan kat aku memang banyak................
ak lak, tak sabar nk menghadiahkan kakak aku game kesukaannya... game cari2 brg tersembunyi......
ngeh2.. walaupun game fav dier chuzzle..... yg juga menjadi game kegemaranku ketika tension.....................
adik2 ku pula.. tak sabar nk gaduh2 n men kejar2 ngan diaorg...


adikku yg 1st aka abg........
dier janji nak treat me rojak kat kedai tapo atas gaji pertama dier...
seperti yang dijanjikan... ngeh3... 1st time dier nak blanje kami sekeluarge........
mintak yg murah2 sudah.... cz ak rase, pendapatan ak n akak aku sebulan lebih banyak dari dier keje..
walupun kami hanya dk belajar sahaja............
takpe, bg dier pengalaman keje, sementara tngu spm nih.. bior dier tahu macam mane susahnyer cari duit..
nti baru lar dier blajar pndai2......  hehehehehe...............

adikku yg last aka anas(form 2)...............
tak sabo nk men jutaria ngan dier.hik3........ak yg belanja dier beli.. walaupun dah beso kedabak, kami tetap men bende tuh......hehehe........ perhubungan ak ngan adik bongsuku ini memeng extreme.. kami sering ber 'wrestling'...... kerana kami berdua terkenal dengan sikap keras kepala di kalangan keluarga kami..... hihihihihihi~~~~~~~ walaupun begitu, kami sering merakamkan video klip bersama2 melalui telefon bimbit kakakku.... ngeh3......... dier nie kalu wat sambal kicap.memang masyukkkkkkkkkk......... mak aku kate lar......hehehehehehe

kenyataan...
biler ak n akak aku cuti sem..kedua2 adikku begitu seronok menunggu kepulangan laptop kami.. bukannya kami...hehehehehe............
                   butir2 keulangank:
                         tarikh: 12 februari 2010
                         masa : 12 tengah hari
                         tempat: stesen puduraya
                         destinasi:batu pahat www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya