Monday, February 08, 2010

seketika

style='width: 36px; height: 26px;'/>
hmm... nak tulis sikit jer...
skdar ade2... hak2... tetibe rase nak tulis....... ape gunenye blog ni kalu ak tak tulih...
hobi ak tiap hari, on9 dan bace cerpen kat penulisan2u.com.... wah, ceritenye syok habis... kelakar+jiwang karat+best...  hehehehe....... ade satu ayat yg buat aku teringat2... hehehehehe.... die tulis... 'cinta saya hanya untuk suami saya'.. cewaaaaahhhhhhhh................. gilx r ayat.... knape aku berminat dengan ayat nih??????????? sebab ayat dier tuh same ngan prinsip aku... heheheheehehe............. seronok bler ade ayat yg mengukuhkan prinsip aku tuh... macam akta yg melindungi...(ceh, mentang2 belajar law).... sebab tu lar..
aku tak berminat langsung dengan bab2 yg berkaitan ngan chenta-chintun nie.......... yerk,,,, tak menarik... heheheheheheh............ sebab, in my view, belum sampai masenye.. n aku takkan buang mase+duit topup utk bende2 tuh cz 4 sure, klu dah terjebak ke kancah itu, pastinya beribu2 lemon duit n bersaat2 mase akan dibazirkan...hehehehehehe...........tuh jugaklah sebab knpe aku tak penah couple smpai skrang.... aku sangat gembira dgn kondisiku sekarang...ngeh3........ www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya