Sunday, November 21, 2010

attention please!!!



anak panah diatas bukan dibuat secara suke2 okeyyy... page2 diatas itu akan memudahkan anda untuk pilih link2 berdasarkan tajuk page yang tertera.. contohnya... seperti yang dibulatkan itu..  jika anda tekan link itu.. page seperti ini akan muncul

so..seperti yang anda lihat..pelbagai link direct ke  pelbagai surat khabar... blog ini memberi kemudahan utk anda.. sila gunakan kemudahan yang telah saya sediakan okeyyy... selamat menggunakan....

seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

hooreeyyyy!!!!

owh.... akhirnye....siksaan final exam tamat..serta merta okey.... http://www.emocutez.comalhamdulillah.. walau ape pon yg tertulis kat skrip jawapan..tu la yang ak telah sedaya upaya masukkan dalam kepala hotak aku nih.... so..klu ok.. kepala hotak ak la yg patot diberi pujian menggunung everest..http://www.emocutez.com.klu terok..hmm..sah2 aku yang patot disalahkan kerana gagal memberi input yg mencukupi kepada kepala hotak aku nih.. http://www.emocutez.combtw... ak dah gigih berusaha utk final exam nih.. hope... cik canselor bole la bagi saya sijil yg saya idam2 kan sejak sem 1 tuhhttp://www.emocutez.com ( nih sah2 berangan nk dapat 4 flat)...http://www.emocutez.comish.. kata erra fazira.. 'tanpa angan2.. mimpi takkan jadi nyata okeyyyy'.. tuh erra cakap..so aku copy paste ape yang die cakap.. bukan plagiat okeh... hmm... segala petua-petua, tunjuk ajar sifu, serta tips2 yang da diberi.. ak harap.. result bole naik...insya-Allah... hehehehe... so.. rupe2nye... sem 3 da habis.......owhhhh.... pejam celik..pejam celik.. eh2.. da semakin seniorrrrrr aku yeh..hehehehe...so.. hari ni.. bday kakak ipar 'kak dayan'.. happy birthday akak!!!!!!!!http://www.emocutez.com opss....terlebih sudah... malam nih ade surprise party utk akak...mungkin post yang merangkak pasni.. adalah berkisarkan kejadian semasa hari jadi akak ipar saye....
ni saya yang photoholic
pic ngade diatas diambil sempena keberangkatan ku ke exam intermediate II td..ohoo.. sempat jer... erm.. membalas dendam kesumat kerana sudah lama tidak mengambil pixx sendiri...http://www.emocutez.comoleh kerana esok pagi.. ak dengan rela hatinya akan pulang meninggalkan UPM terchenta...(bunyi cam sedih je).. http://www.emocutez.comak perlulah berkemas2 sekemas mungkin utk menjadikan bilik yg aku duduki seperti tiada orang...ah.. senang kata..nak bagi kosong ini bilik....
keadaan bilik sebelum proses mengemas
sungguh cunnnn
 gambar diatas menunjukkan tutorial bagaimana mahu mengemas baju dalam beg...hahahah.. sgt jimat ruang kan!!!! erm.. bukan mahu mengembangkan hidung mahupun ginjal..aku memang terkenal sebagai seorang yg pandai menjimatkan ruang ketika mengemas baju dalam beg sejak di sekolah lagi.. http://www.emocutez.comso... perkhidmatan percuma ini menyediakan perkhidmatan:
   penasihat utk menyusun baju
    memilih barang2 yang sesuai utk dibawa pulang
    cara melipat baju yg paling efisyen
so..perkhidmatan percuma nih hanya disediakan ketika waktu semua pelajar berlumba2 utk pulang ke kampun halaman...okey.. first come, first serve...http://www.emocutez.com
sangat chomel okeyyyy
barang2 dalam loker azimat
hasil setelah 3 jam berkemas tanpa henti
bebanan yg harus ditanggung untuk esok hari

saya sangat letih okeyyyy.....http://www.emocutez.com





seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

Friday, November 19, 2010

fakta 3


erm... baru dapat curi mase utk post kat blog tersayang.. yela.. tgh mood exam kn..http://www.emocutez.com..hehee...tp sempat gak ak mengupgrade blog aku nih..coz sebelum ni serabut sgt..kan...http://www.emocutez.com... post kali ni.. nak cerita mengenai fakta ke 3 tentang pemilik blog yg kiut miut nie...
sangat obses terhadap enchik mini cooper
owh..sejarah bermulanya kesukaan aku terhadap mini cooper nie adalah apabila salah seorang kwn aku yg juga sangat obses terhadap mini cooper.. asyik dk bercakap mengenai enchik kachak nie.. mule2 ak tak tertarik pon.. http://www.emocutez.comsetelah lama kelamaan.... tak tahu mengapa... ak mula tertarik, menarik..kau memang deboom... terhadap enchik mini yg kachak ni..http://www.emocutez.com.. mula detik saat itu... walau apa pun kereta baru kluar...  smart mane pon kereta tuh... ak tetap setia pada yang satu... oh enchik mini cooper yang kachak bergaya..http://www.emocutez.com... pada aku.. takda kereta yg dapat menandingi kekachakan enchik mini cooper nie.....lagi2... kat kolej ak.. ade la sorang akak ni.. tersangatlah kaya kot... kereta die kereta mini cooper beb.. kereta impian ak..ouch....sangat jelous okeyyyhttp://www.emocutez.com. kadang2.. boleh die letak enchik mini cooper tu kat tengah-tengah panas.. dan2..mulalah aku membebel sendirian..http://www.emocutez.com "kalu dah tak nak kereta tuh..sini bagi aku"...huhuhu... kadang2..kalu kereta die kotor pon aku membebel..ish..kalau aku.. akan ku jaga enchik mini cooper bagai menatang minyak yg penoh...uhuhuhu..http://www.emocutez.com....  enchik kachak aku ni berharga rm 180++k..ohoo.. setelah aku kira2 budget..lame jugak aku perlu mengumpul duit utk meminang si enchik kachak ini... tp... akan ku usahakan juga..okey..http://www.emocutez.com

gaya..unggul..klasik..
sangat smart okeyyy
ini betol2 kachak
betol2 how liowwwwwww
mr. right yg kachak bergaya

seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

Monday, November 15, 2010

♣fakta 2 ♣

 sangat suka warna hijau
erm.. mungkin post kali ni lambat sikit.. yela.. dah berada di rumah.. awwww... http://www.emocutez.comerm.. fakta kedua pasal ak adalah... ak suka warna HIJAU ... mungik sebab.. dulu2.. ade la kawan2 ak suke kat warne hijau nih.. pastu ak pon bercakap kepada diriku..' erm.. boleh tahan gak warna hijau ni'.. http://www.emocutez.comsejak terkeluanya perkataan tuh dari imaginasi aku.. mulai saat dan detik itulah.. hijau menjadi warna kesukaanku...hahahah.. cute kan warna hijau.. tak la feminin sgt.... erm.. walaupun la ak suke yg agak teramat kat warna hijau ni.. ak tak lah tahap sampai tahap keobsesan..hehehe..... http://www.emocutez.comak biasenye akan memilih bende yg berwarna hijau ni untuk bende seperti berus gigi... sikat..etc lah.. bukannye baju..hahahaha.. cz aku suka pakai baju yg glap2... hijau tu terlalu menyerlah kan..... http://www.emocutez.comlagi satu..hijau ni kan warna alam..juga warna kesukaan nabi.. so... bonus untuk aku..heheheheheh.... so.. kwn2 ak ak suggest barang tuh untuk aku kalu bende comel tuh berwarna hijau.. mm......kat sini.. aku sertakan sekali ciri2 org yg suka warna hijau.. antara ciri2 nya ialah,
cenderung dan cekap dalam pelbagai lapangan, cenderung merekacipta, cekap dalam menjalankan tugas, bersifat ingin mengetahui, memahami konsep, berpengetahuan luas, berdasarkan teori, bijak dan mahir, panjang akal, kompleks, tenang dan sabar, berfalsafah, berperinsip, dan berasaskan logik. kata kuncu utama ialah mempunyai perasaan ingin tahu yang tinggi.
ciri2 khusus
  • cenderung dan cekap dalam pelbagai lapangan
  • cenderung untuk merekacipta sesuatu yang baru.
  • cekap dan berkebolehan menjalankan tugas dengan sempurna
  • bersifat ingin mengetahui, berminat tentang konsep, gagasan, tanggapan dan idea
  • mempunyai pengetahuan yang luas berdasarkan teori, inventif, bijak, mahir dan panjang akal.
  • mempunyai sikap yang tenang dan sabar, berprinsip dan jujur.
  • mempunyai falsafah dan memerlukan penjelasan dan jawapan.
  • mempunyai ciri-ciri analitikal, investigatif dan hipotetikal
  • seorang pemikir konsep yang bebas.
  • kerja itu adalah suatu permainan
  • sering menghadapi cabaran tugas dengan tenang
  • suka merekacipta model, meneroka idea, atau membina sistem bagi memenuhi keinginan untuk menonjolkan pembaharuan
  • apabila telah menyempurnakan sesuatu idea, akan beralih ke projek lain dan membiarkan orang lain menjaga dan mengendali projek yang lama
  • seperti lebih tua daripada umur dari segi pemikiran
  • fokus individu ialah kepada perkara yang paling diminati, iaitu mendapat pencapaian yang tinggi dalam subjek yang merangsang mental.
  • tidak sabar dengan kaedah pengajaran latih-tubi atau berulang2. suka menyoal guru mahupun orang lain yang ditemui
  • berfikir adalah perlu untuk menghormati guru sebelum individu boleh belajar dari mereka.
betul ke tak.. erm.. taknak la percaya sgt.. ni andaian je...hahaha.. tp kalu nak buat suka2..atau menunjuk2...hahahaha,. bende2 macam ni adalah paling bagus http://www.emocutez.com...hahahah.. so..kalu sape2 yang telah membaca fakta no.2 saya ni... er.. tolong la ye.. kalu nak bagi hadiah.. bagi warna hijau okey.... hehehe

                                                   bilik idaman....


don't try dis at home okeyyyy..dis is what we call 'obses'
 opsssssss.........terlebih suda...
 cute.. tp...ak takkan pakai bende nih..hahahah..
 ni baru gile obses...
http://www.emocutez.com 
www.tips-fb.com

 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya