Saturday, November 13, 2010

♣ fakta 1 ♣

style='width: 36px; height: 26px;'/>
ferm...post kali ni..aku nak korang taw..serba sedikit pasal aku....

  • paling tak suke warna pink
korang nak taw kenape?? hmm..ak sendiri pon tak taw knape aku 'jaki' la bebeno dgn warna yg menjadi kesukaan kaum hawa yg lain.....http://www.emocutez.com.. hmm..penah mase kat hostel.. dorm tukar warne cadar..oleh kerana satu hostel tahu ak amatlah tidak berminat dgn warna pink yg menjadi salah satu pilihan warna cadar, ade yg mendoakan.. tup2..doa diaorg makbuh..arghhhh.http://www.emocutez.comak tak boleh hidup bile keliling ak warne pink.. ak tak tidur atas cadar pink..tp putih.. dikhuatiri badan ak akan menjadi gatal...http://www.emocutez.com..hahahah..... aku pon pelik.. ade je manusia sgt gila pink... sgtlah obses... from head to toe... everything.. da macam the pinky and the brain jer..opss...jgn mara...hahahah....aku seboleh2 akn cuba mengelak dari apa2 benda mahupun pakaian2 yg berwarna pink.. hmm.. takde feel bile nampak warna pink.. hehehehttp://www.emocutez.com

ni la yang aku maksudkan dgn obses pink...
http://www.emocutez.com 
                                                        
www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya