Monday, November 15, 2010

♣fakta 2 ♣

style='width: 36px; height: 26px;'/>
 sangat suka warna hijau
erm.. mungkin post kali ni lambat sikit.. yela.. dah berada di rumah.. awwww... http://www.emocutez.comerm.. fakta kedua pasal ak adalah... ak suka warna HIJAU ... mungik sebab.. dulu2.. ade la kawan2 ak suke kat warne hijau nih.. pastu ak pon bercakap kepada diriku..' erm.. boleh tahan gak warna hijau ni'.. http://www.emocutez.comsejak terkeluanya perkataan tuh dari imaginasi aku.. mulai saat dan detik itulah.. hijau menjadi warna kesukaanku...hahahah.. cute kan warna hijau.. tak la feminin sgt.... erm.. walaupun la ak suke yg agak teramat kat warna hijau ni.. ak tak lah tahap sampai tahap keobsesan..hehehe..... http://www.emocutez.comak biasenye akan memilih bende yg berwarna hijau ni untuk bende seperti berus gigi... sikat..etc lah.. bukannye baju..hahahaha.. cz aku suka pakai baju yg glap2... hijau tu terlalu menyerlah kan..... http://www.emocutez.comlagi satu..hijau ni kan warna alam..juga warna kesukaan nabi.. so... bonus untuk aku..heheheheheh.... so.. kwn2 ak ak suggest barang tuh untuk aku kalu bende comel tuh berwarna hijau.. mm......kat sini.. aku sertakan sekali ciri2 org yg suka warna hijau.. antara ciri2 nya ialah,
cenderung dan cekap dalam pelbagai lapangan, cenderung merekacipta, cekap dalam menjalankan tugas, bersifat ingin mengetahui, memahami konsep, berpengetahuan luas, berdasarkan teori, bijak dan mahir, panjang akal, kompleks, tenang dan sabar, berfalsafah, berperinsip, dan berasaskan logik. kata kuncu utama ialah mempunyai perasaan ingin tahu yang tinggi.
ciri2 khusus
  • cenderung dan cekap dalam pelbagai lapangan
  • cenderung untuk merekacipta sesuatu yang baru.
  • cekap dan berkebolehan menjalankan tugas dengan sempurna
  • bersifat ingin mengetahui, berminat tentang konsep, gagasan, tanggapan dan idea
  • mempunyai pengetahuan yang luas berdasarkan teori, inventif, bijak, mahir dan panjang akal.
  • mempunyai sikap yang tenang dan sabar, berprinsip dan jujur.
  • mempunyai falsafah dan memerlukan penjelasan dan jawapan.
  • mempunyai ciri-ciri analitikal, investigatif dan hipotetikal
  • seorang pemikir konsep yang bebas.
  • kerja itu adalah suatu permainan
  • sering menghadapi cabaran tugas dengan tenang
  • suka merekacipta model, meneroka idea, atau membina sistem bagi memenuhi keinginan untuk menonjolkan pembaharuan
  • apabila telah menyempurnakan sesuatu idea, akan beralih ke projek lain dan membiarkan orang lain menjaga dan mengendali projek yang lama
  • seperti lebih tua daripada umur dari segi pemikiran
  • fokus individu ialah kepada perkara yang paling diminati, iaitu mendapat pencapaian yang tinggi dalam subjek yang merangsang mental.
  • tidak sabar dengan kaedah pengajaran latih-tubi atau berulang2. suka menyoal guru mahupun orang lain yang ditemui
  • berfikir adalah perlu untuk menghormati guru sebelum individu boleh belajar dari mereka.
betul ke tak.. erm.. taknak la percaya sgt.. ni andaian je...hahaha.. tp kalu nak buat suka2..atau menunjuk2...hahahaha,. bende2 macam ni adalah paling bagus http://www.emocutez.com...hahahah.. so..kalu sape2 yang telah membaca fakta no.2 saya ni... er.. tolong la ye.. kalu nak bagi hadiah.. bagi warna hijau okey.... hehehe

                                                   bilik idaman....


don't try dis at home okeyyyy..dis is what we call 'obses'
 opsssssss.........terlebih suda...
 cute.. tp...ak takkan pakai bende nih..hahahah..
 ni baru gile obses...
http://www.emocutez.com 
www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya