Sunday, November 21, 2010

hooreeyyyy!!!!

style='width: 36px; height: 26px;'/>
owh.... akhirnye....siksaan final exam tamat..serta merta okey.... http://www.emocutez.comalhamdulillah.. walau ape pon yg tertulis kat skrip jawapan..tu la yang ak telah sedaya upaya masukkan dalam kepala hotak aku nih.... so..klu ok.. kepala hotak ak la yg patot diberi pujian menggunung everest..http://www.emocutez.com.klu terok..hmm..sah2 aku yang patot disalahkan kerana gagal memberi input yg mencukupi kepada kepala hotak aku nih.. http://www.emocutez.combtw... ak dah gigih berusaha utk final exam nih.. hope... cik canselor bole la bagi saya sijil yg saya idam2 kan sejak sem 1 tuhhttp://www.emocutez.com ( nih sah2 berangan nk dapat 4 flat)...http://www.emocutez.comish.. kata erra fazira.. 'tanpa angan2.. mimpi takkan jadi nyata okeyyyy'.. tuh erra cakap..so aku copy paste ape yang die cakap.. bukan plagiat okeh... hmm... segala petua-petua, tunjuk ajar sifu, serta tips2 yang da diberi.. ak harap.. result bole naik...insya-Allah... hehehehe... so.. rupe2nye... sem 3 da habis.......owhhhh.... pejam celik..pejam celik.. eh2.. da semakin seniorrrrrr aku yeh..hehehehe...so.. hari ni.. bday kakak ipar 'kak dayan'.. happy birthday akak!!!!!!!!http://www.emocutez.com opss....terlebih sudah... malam nih ade surprise party utk akak...mungkin post yang merangkak pasni.. adalah berkisarkan kejadian semasa hari jadi akak ipar saye....
ni saya yang photoholic
pic ngade diatas diambil sempena keberangkatan ku ke exam intermediate II td..ohoo.. sempat jer... erm.. membalas dendam kesumat kerana sudah lama tidak mengambil pixx sendiri...http://www.emocutez.comoleh kerana esok pagi.. ak dengan rela hatinya akan pulang meninggalkan UPM terchenta...(bunyi cam sedih je).. http://www.emocutez.comak perlulah berkemas2 sekemas mungkin utk menjadikan bilik yg aku duduki seperti tiada orang...ah.. senang kata..nak bagi kosong ini bilik....
keadaan bilik sebelum proses mengemas
sungguh cunnnn
 gambar diatas menunjukkan tutorial bagaimana mahu mengemas baju dalam beg...hahahah.. sgt jimat ruang kan!!!! erm.. bukan mahu mengembangkan hidung mahupun ginjal..aku memang terkenal sebagai seorang yg pandai menjimatkan ruang ketika mengemas baju dalam beg sejak di sekolah lagi.. http://www.emocutez.comso... perkhidmatan percuma ini menyediakan perkhidmatan:
   penasihat utk menyusun baju
    memilih barang2 yang sesuai utk dibawa pulang
    cara melipat baju yg paling efisyen
so..perkhidmatan percuma nih hanya disediakan ketika waktu semua pelajar berlumba2 utk pulang ke kampun halaman...okey.. first come, first serve...http://www.emocutez.com
sangat chomel okeyyyy
barang2 dalam loker azimat
hasil setelah 3 jam berkemas tanpa henti
bebanan yg harus ditanggung untuk esok hari

saya sangat letih okeyyyy.....http://www.emocutez.com





seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya