Saturday, December 11, 2010

aduh3

style='width: 36px; height: 26px;'/>
soryyyy.. kepada semua peminat setia blog saya (perasaan perasan yang meluap tak dapat dibendung..cehhh) semenjak bermenjak-menjak nih.. i takde mood la nak tulis ape kebenda kat blog ni.. no mood.... slalu i cakap kat kawan i... i neutral...(bahasa berpendidikan bagi takde mood)..yela...teringat belajar sekolah rendah dulu...so.. i sebenarnya ada benda nak tulis..tp... disebabkan taufan neutral melanda diri i... u all kena la tunggu musim ni tamat...kre macam musim tengkujuh la... sabar okeyyyy.... kalau i da ade mood...i tulis kasi u all bace beribu-ribu lemon kali..okeyy... promise!!! anda pasti tidak akan dikecewakan.... tunggu.. yelah.. kalu tulis pon.. buat u all menyampah...tidak kurang juga yang mengkeji juga memaki hamun kerana post i tak menarik seperti dahulu.... so.. baik i tak post.. buat mengantok sahaja nanti..... sabar okeyy.. kerana sabar itu sebahagian dari iman.. so..kalu korang tak sabar...iman korang separuh je la...erm...betul k tak pemahaman aku nih?????? aku mendefinisikan quote tuh secara tersurat....cehhhhhhhhh...sudah... kau ni menunjuk?? membebel?? atau saja nak tunjuk bagus?? okeh2.. i berenti.. see u all next time okeyy..... assalamualaikum
kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya