Saturday, December 04, 2010

fakta 4

style='width: 36px; height: 26px;'/>
hohohohoh sungguh kejam saya... kerana tidak memberi input yang sepatutnye kepada blog terchenta nih.. aigoo... hey.. u nak bebel ke nak bagitau fakta ke 4 nih...(okeyyy.okeyyy)http://www.emocutez.com.. nak tahu takk????
obses terhadap buah kiwi  
ha...u all penah dengar tak?????? yang tak pernah tuh... kamu penipu!!!!! http://www.emocutez.comatau kamu duduk kat hutan amazon??http://www.emocutez.com opsss... sorryy okey... korang semua terasa hati k?? ginjal?? limpa??? tak kan... okey.. alkisah tertimbulnya kecintaan terhadap buah kiwi ini... erm.. mungkin aku suka buah ni sebab warna die yang kehijau-hijauan... ye ke?? buah kiwi warna-warni ke??? apa pun warna die.. kiwi hijau tetap menjadi pojaan hatiku....jejaka-jejaka kat luar tuh.. selain perlu memiliki mr. MC.. kamu juga perlulah seorang tauke kiwi..demand?? owh.. itu saya punya suka..hahahahahahaha....ha... untuk pengetahuan cik, puan, encik. datuk, datin.. buah nih sangatlah mahal.... macam mane saya tahu?????? of course sebab aku penah beli okeyy.. so..kalau nak beli tuh.. sediakan duit banyak2 okeyyy... pastikan tak terkejut dengan harga buah yang sangatlah mewah nih...http://www.emocutez.com(teringat!) secara tidak sengajanya... pada zaman hingusan dulu..aku sangatlah suka terhadap negara new zealand...tahu tak mengapa??? new zealand tu pun..orang panggil negara kiwi..... erm.. ada kena mengena k??? tak rasanya.. tp nak bagi post kali nih nampak berjela-jela sikit yer...http://www.emocutez.com ini kerana..fakta kali ini kurang sifat keumumannya..... erm.. rasanya.. ni lah saje beberapa patah perkataan yang sanggup ditulis dikala mood tiada untuk menulis nih.... nampak tak menarik???... hmm...mengaku! at least.. ade la jugak terpampamg post baru dalam blog aku nih... adiossssshttp://www.emocutez.com

ni rupenye wajah pokok kiwi...
nampak menyelerakan....



selamat hari lahir diucapkan kepada kawanku..aini.. mek, semoga pjg umo, murah rezeki..cepat kawen!! http://www.emocutez.com
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya