Thursday, January 20, 2011

ini entry khas utk kawan shomel saye...cik linda!

selamat hari jadi cik shomel!!!!! i dengan kudrat tenaga telah berjaya menghasilkan kad ucapan made by hand utk kwn seshomel i nih..i sangat bebangga...http://www.emocutez.comwalaupun kad tuh tak seshomel kawan i nih...hehehehehe.... belum bagi..tapi i dah publish kat post..patot k??? patot lah of course..
shomel tak???
made originally by me...macam tak shomel pulak
semuga kawan seshomel i ni murah rezeki..pjg umo.... murah senyuman( bodek nak suh belanja i).... shomel sentiasa..okeyh.... kawan sampai mati yeh...
cik linda sudah tua!!hahahha



seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

i jadi penghuni rimba seketika!!-bahagian 2-

alamak............entry nih i patut tulis semalam!!! kenapa hari nih baru terkedek-kedek nak tulis????? i mungkir janji!!! arghhhh.... sian kat korang... i memang pemungkir janji....http://www.emocutez.comhmmm....patut dihukum...cepat!!! gantung i kat kipas...bukak maksimum punye...pusing2.... bagi i pening kuda.... biar esok2...i tak masuk dalam golongan si pemungkir janji..... i ade alasan muhasabah!!!
tengok citer hantu sampai tertidur
boleh diterima kan????? hmm... i tahu..korang sume memang manusia yang mempunyai hati terbaik sekali didunia... sape yang maafkan i... i isytiharkan die orang tershantek di alam semesta(santek je??? hensem?? i hanya expect girls je bace i punye entry, ade guys k???).....http://www.emocutez.comheheheheh... meh... i malas nak membhebel sepanjang2 nyer... meh i sambung ok.....
********************************************************************************************************************
kat mane i berenti aritu?? hmm..okeh2..... perjalanan menaiki bas utk sampai tempat yang i mimpi2 tuh cume membuang mase i selama tak sampai 30 minit...i baru konon2 nak tidur lah...ceh..tambah stamina larh...i memang kalau nak tambah stamina..tidur perlulah lebih sedikit dari biase... http://www.emocutez.comsesampai di sane...i yang tahu, nak masuk je..kene jalan jauh...jadi...i konon2 lah tak nak angkat barang2...heheheh..tp sebab i mempunyai hati nurani yang tershomel...i angkat juge....walaupun tulang i ni boleh tahan muatan 1 kg jeh..heheheh( i ikhlas angkat taw!).... i dgn harapan nak tido chelet... tetibe diaorg tunjuk khemah?? ape? khemah!!!!!!!!!! arghhhhh......  i keciwa...hati i hancur luluh.... jantung i dah tergantung macam jantung pisang..pundi kencing i macam nak pecah...owh....OMG!!!!!!!!!http://www.emocutez.com i relakan jeh.... bile sampai2 khemah... i macam nak hentak kepale kat pokok tertua kat situ..kenape??? lampu takde... berlantaikan tanah berakar tunjang...owh... i tak rela.... kami sekhemah patut ditemuramah krew bersamamu..kehidupan yang sangat daif.. sungguh menyentap perasaan....tsk3...http://www.emocutez.com tapi..i dgn kawan2 i yang gagah perkasa...berhati kental..berjiwa merdeka....duk jeh kat situ.... kami memang bertabah sangat orangnye..... hm.. meh i ceritakan satu-satu aktiviti yang i buat kat situ...
night walk
aktiviti yang nih...i sungguhlah tak menyangka bahawasanya aktiviti nih diaorg nak buat 1st night...kegerunan i semakin memuncak kerana kene jalan sesorang..hmm... i penah sahaje buat nih...yalah tapi tuh dulu... i siap kejam mate lagi..yelarh..dekat...hmm..habis sape yang duduk jage check point tuh i tendang..wachaaa... tu dulu..yang ini kali....takkan i nak bagi flying kick kan.. kasihan mereka pula....  bileh jeh sampai giliran i...dgn pantas bersinnya( adik i ajar, cz bersin lebih laju dr cahaya) i redah onak duri, lumpur belukar...http://www.emocutez.com i tak peduli.... punyelah sepanjag jalan tuh..i bace je ayat kursi..yelarh..mane tahu.... tapi dalam hati sahaja..takkan larh i nak bace kuat2..kalu macam tuh.. baik i bace alip ba ta... sampailah ya.......
masak-masak
bunyi macam main masak-masak mase zaman hingusan dulu kala... tapi..ini real punyeeeeee... ala-ala kais pagi makan pagi, kais petang makan petang........i rase macam penduduk afghanistan seketika( tetibe menjadi patriotik seketika) i bangga menjadi rakyat warganegara malaysia!!! korang???http://www.emocutez.com tolong lah support i... hmm... i tukang patah kayu.. fathonah si puan nasi...kerana die sangatlah arif tentang sukat menyukat nih..i?? periuk elektrik bole lah....kejam mate pon boleeeeee....... fira?? si pemotong...bukan tukang jalankan hukuman hudud... dialah cik puan pemotong bahan2 nak buat masak... imah...si chek puan paling popular....cik tukang api....dialah penjaga api yang paling setia i penah temui...tengah demam2 pon...http://www.emocutez.comboleh tanye sape jage api...ish....risau api lebih nampak.............heheheheehhe.... kami diberi bahan2 yang ntah pape...nasib baik lah i dgn kumpulan i nih super kreatif walaupun masing2 punye ilmu masakan hanya sekuman sahaje....heheheheh... tapi....kenyang ape.....i pon tak kurang menyumbang air tangan i utk memasak sayur..sape kate i tak pandai masak...memang bermulut pahit,...ciss..i dah pandai masak okeyyy.... sebab i dah tak sabar nak kawen...hahahah...http://www.emocutez.com
ni lah lauk yang i dgn group i mampu buat

aktiviti berkumpulan
i telah dapat ahli kumpulan yang super dupper hebat, mantop,,, beshhhhhhhh sekali... i, fath,fira dan imah... hot-hot sumenyer..( sebenarnya i nak cakap jugak i hot)http://www.emocutez.com... hmm...cheers?? hmm..i bukan nak berlagak atau membesarkan mane2 bahagian tubuh i..tapi.... cheers i dgn group i paling mantopppp...mendapat permintaan ramai okeyyy...hebat sangat k??? heyyy...mestilah super hebat..kalau tak... tak lah tinggi permintaan dari cik2 fasilitator tuh...http://www.emocutez.comberlagak seketika.....i punye group bernama 'ANGEL"... heheh...pari2 yang menjaga hutan....hehehehehe....
dapur tempat mencari rezeki

i dgn group i yang super hot..ANGEL

panjat gunung&water confident
panjat gunung yang berjuta-juta lemon jauh tuh... telah menyebabkan i punye peluh dibazirkan bergelen2.....ouh.... i serious penat gileh....tapi.... i sangatlah gembire... sebab air terjun yang kami pegi tuh...punyelah...subhanallah..shantekkkkkkkkkkkk..........shantekkkk...http://www.emocutez.comi terkesima...terpegun..haish.... sangatlah besh... mule2 i malau-malu lah kononnyer nak mandi2..tapi...bile i dah tengok kawan2 i bergumbira..sedangkan i??? duduk jer.. i dengan pantas kilatnya...turun..same2 menikmati kesejukan air terjun tuh..i serious suke!!!! gembira tak terkate... wordless...speechless.....semua yang berupa 'less' lah... water confident pula...i sangatlah berhati bunga2..mate i tek berkelip2.. http://www.emocutez.combile i nampak air jeram tuh yang berwarna turquoise tuh........i sangat jatuh shenta.....i jatuh shenta pandang pertama...http://www.emocutez.comtapi..bile i nampak si encik2 dan si enchik2 puan kat air tuh..bersenda gurau..bercanda dengan bebasnya...http://www.emocutez.com i terus automatik buat dose kering... eh... korang musti tahu..i sangatlah tak mengemari bila kat depan mate i nie... ade lah pergaulan yang bebas itu.. i pon akan terus buat dose kering..tapi lepas tuh...terus i mengucap....http://www.emocutez.com.ish..i bermulut puaka kan...tuh lah.. buat lagi gaya2 bebas tu depan bijik mate i.... tapi..bile group i buat water confident.. sebuleh-bulehnya...i dapat tenaga pengajar perempuan..heheheh..dapat pon..i shuke..... tapi...habis rongga pernafasan i.. biase masuk angin jer..hari tuh..hamik ko..sekali air masuk...kepala i terus jadi bengong buat seketika sahaja...hehehehehhttp://www.emocutez.com
jeram yang super gojes!!

dah2...tak lah sume aktiviti i nak bebel kan..i tulis yang menarik jeh..yang so so tuh..i malas nak tulis..dah kate pon tak besh...buat ape i nak bebel2 lebih kan..hehehhe...tapi...i suke camp nih..walaupun ade juge bende yang mencacatkan perasaan suke dan shenta i kat camp nih...http://www.emocutez.com
kawan-kawan se'course' i
jgn tanye kenape gambar i yang photoholic ni sunggulah sedikit...HP kene rampas!! huaaa!!!

seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

Tuesday, January 18, 2011

i jadi penghuni rimba seketika!!

rajinnye i kan.. semalam post entry...arini pon..penyakit kronik rajin i terhadap blog ni semakin membuak-buak...tak tertahan rasenye...hahahahah.... ni sudah sah-sah sakit lame i datang...ah...sudah!!!! http://www.emocutez.comOBSES BLOG... owh..no!!!! korang musti suka lah kan.. dapat bace entry i yang serunuk tak terhingga nih hari2..sampai termuntah-muntah kuning korang nanti....tapi tak perlu risau...sebabkan korang yang merangkap peminat fanatik entry-entry 1 ( ala-ala die heart fan lah nie)....http://www.emocutez.com i sanggup berlenguh-lenguhan jari semata-mata untuk korang tershenta..okey.. i baik kan.. tolong mengaku i baik..kalau tak..i merajuk!!!! (ceh...merajuk..please!!)http://www.emocutez.com.. takpelah... sapelah i nih dimata korang....dah lah entry merapu-rapu.... mintak simpati murahan pulak kan ( mula dah sinetron filipina die).... okey.... nampak tak tajuk entry i yang sangat menarik tuh???? penghuni rimba??? eh...i bukan transform jadi gajah albino okey.... semut api pon bukan....lagilah musang bermisai!! tak2... entry nih tak cerita pun pasal zoo...takde2!!! alkisah sepurnama lepas...eh2....purnama ini... (ceh, macam cerita nordin ahmad)... i dgn kawan2 i telah sebulat mulut utk bersama-sama memeriahkan kem 'aprisiasi alam'.. i dengan kawan2 i ni punyelah excited kan... yelarh..dalam kepala hotak masing2http://www.emocutez.com...dah terbayang-bayang...duduk lah berbulat-bulat kat unggun api...main sek2 mimi.... main ,lamprit patung....ngan polis entry one two jaga...... i pulak punyelah angan2 kononnye tido kat chelet kat hutan simpan UPM tuh...yelarh..i kan berpengetahuan lebih 1% dari diaorg..jadi..anagn2 mat jenin i up sikit larh dari diaorang....ecececececece.......kami nih...sanggup berpanas hujan..bermendung bergerimis...http://www.emocutez.comg lah menuju SS besar...tujuan?????????? cari kasut getah...konon-kononnyer... tak nak bagi enchik pacat+lintah gigit kaki kami yang putih gebu melepuk nih...hehehehe.... kang kurang hantaran kawen i ngan kawan2 i.... sekali sampai..ceh...tak style langsung kasut itu....rupe dah macam kasut mak i g nyangkul ngan nyawit...ceh.... sumpah!!..kalau tak kerana memikirkan wang hantaran yang bakal berkurang kalau i sedekahkan darah i sikit kat cik pacat tuh...http://www.emocutez.comtakkan i pakai kasut yag tak style tuh....dah ade kasut...stokin mustilah kene ader.....sesampai tempat membeli stokon tuh....apek th punyelah bijak, pandai, cerdik, cergas..pintar..rajin...apek bijak sekali..apek..( nyanyi lagu along)..terus2 direkemenkan kat kitaorg stokin lintah... ceh..ye'yo' jeh apek tuh.... harga dah lah cekik darah nak m*****....baik i sedekah darah i kat lintah ngan encik pacat itu...kurang2...brape liter jeh..apek nih...cekik darah i bergelen2....http://www.emocutez.comhaish...tapi..apa mahu buat... belilahhhhhh...
hari: jumaat
tarikh: 7 januari 2011
jam: 2 petang
tempat: masih di KPZ terchenta
macam biaselah...aktiviti wajib para wanita sebelum melakukan ape2 pon perkara...diingatkan wajib!!!!
take picture time!! 
macam biaselah...belum pon ape2..dah penuh memory card...yang ternganga, yang gigit jari..yang muke excited..muka neutral tak kurangnye.... macam2 pose...gaya..aksi.... http://www.emocutez.comceh..... konon2 macam sebelum.... *ting!!!!selepas*trenggggggggg!!! faham ape yang i cube nak sampaikan??? dapat?? korang memang warga sepintar dunia lah..bukan KPZ ok.... tak dapat??? korang punye hal lah..heheh...sungguh berhati ular i nih kan.... yang tak dapat?? buat2 dapat okeh.... i memang suka buat ayat2 pemikir nih.... kalau tak..korang tak berfikir... dok takda feeling je bace entry i kan3....  hmm.. i penat larh..ngantok...korang??? i pon rase entry ni dah panjang sangat dah sangat sesuai utk dijadikan bahan keboringan...so..boleh tak sambung esok??????http://www.emocutez.com boleh kan??? musti boleh...sebab i punye blog...hahahahha...okeh...i janji..sambung esok...betol2 janji!!! hehehehe

muke semua gumbira tak hengat termasuklah i sekali
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

Monday, January 17, 2011

2 minggu yang sangat meng'annoying'kan...

haish....rindu!!!!!!!!!!!!!!!!!! dah lame rasenye i tak menambah dose kering kat blog ni kan.....http://www.emocutez.com i bukan tembikai lupakan biji.... cuma emas-emas yang i ade...sangatlah terhad untuk diisi perkara-perkara yang faedahnya kurengggg sikit dari yang agak sepatutnya..emas=mase....dah kate mase itu emas...so...i nak la bergurindam..bermadah seketika.....sorry ok...ingat budak-budak akaun tak pandai ke sastera-sastera nih????? even lebih advance okey... tahap kejiwangan rusting kawan-kawan i sangatlah mantap ok....opss....KAWAN2 i ok.... diulang.KAWAN2 i....http://www.emocutez.com semua dah bersedia menuju pintu gerbang kawen...huhuhu...tahniah diucapkan.... I?????????? masih single mingle seperti dulu...   aku inginkan cinta.....kita seperti dulu  ... ceitttt...boleh ko karok pulakhttp://www.emocutez.com...  seperti tertera diatas (macam surat rasmi deyyy) ...nak tahu ape yang mengannoyingkan sangat tuh...sampai aku bermurah hatinya menambah dose kering kat sini?? para penghuni universiti seluruh malaysia (macam berita surat khabar)..... 2 weeks awal nih...memang rase nak sepak tumbuk je kawan sebelah kan??? kan2??? http://www.emocutez.comwalaupun hakikatnya.. mangsa sebelah korang tuh...tidak sekuman pun bersalah kat korang....kenapa???http://www.emocutez.com hmmm.. ... sebulat suara...sebujur sirih...seoval telur... telah menetapkan..proses ni dinamakan


add drop
add ape??? drop ape???? mestilah berat badan...kan3...takkan larh subject pulak.....deyyyy...subject lah.... kalau nak cerita add drop berat badan...nun...g bukak channel pe ntah(tak dapat dikenal pasti) bukak citer the biggest looser....nyibuk jeh... peh....time nih...semua kawan-kawan i...ishh...asyik kawan-kawan i je....get jelousssssss suddenlyhttp://www.emocutez.com....okey2...i sekali..... bertungkus lumus...membanting tulang pat kerat.... semata-mata nak dapat kelas yang di idam-idamkan...lastly...hancussssssssss........harapanku punahhhhhhhh.....ranapp......   harapan setinggi gunung  ....(karok sebentar bersama vitagen)http://www.emocutez.com.... tapi i nak buat ape kan.... i redha.....walaupun dalam diam...i menyumapah-nyumpah si akedemik tuh( mula dah dose kering i).... ceh...nak try sistem baru....memang santek...tu i admit!! biru je warna...ala-ala tenang gitu....tapi....huh...haru biru noks!!!!! i adalah salah satu pelajar berhemah yang pergi ke akedemik untuk menambahkan lagi stress mereka...http://www.emocutez.comahahahha.... eh..hak pelajar okeyyyy....ceh...time nih baru i teringat hak sendiri...tuh hah...kalau harga ikan kering naik...i tak pulak menegakkan..mencari kebenaran sebagai pengguna...i ni memang super gedik kan3.... memang gelabah habis staf-staf kat akedemik tuh....sian i tengok....rase macam nak berenti belajar..apply keje kat akedemik....i confirm...musti diterima...tang tu gak...hahahhaha.... oleh disebabkan kerana sistem itulah....i rase macam nak buat rombongan ke twin tower kl....eh..bukan nak g shopping kat suria KLCC @ isetan...tapi buat acara bunuh diri berjamaah...dosa dapat banyak sikit....27 kali ganda gitu...http://www.emocutez.com.ahahahhaha......agak stress disitu...http://www.emocutez.combelum mula lec lagi tuh....ish3.... kalau diikutkan hati i yang sangatlah lemah lembut..bersabar nih...nak je i angkat sumpah jadi naib canselor baru UPM...korang musti setuju...MUSTI!!!! full stop! dalam 2 minggu i pencen dari blog nih... banyak story morry okeyh..tapi...i tak boleh ler nak tulis dalam 1 entry nih..macam sardin dah...u ingat tangan i nih robot ape nak tulis sekali harung.... nobita boleh lah...tu pon atas ihsan doremon.... takkan nak suh i mintak tolong sin chan kwan baik i tuh pulak...kang die merepek pasal perempuan2 santek pula... u all kene lah tunggu entry i..akan menyusul kemudian..pasti...pasti lebih panas..pedas..hangat..mantap dan tidak kurang juga unsur kontroversi diselitkan....ceh...macam cerita melodi pula....dah2... i nih tak boleh dibiarkan membebel...nanti... u all akan sanggup bersengkang mate....semata2 nak membaca hasil nukilan i yang sungguh yang teramat berharga nih.... deyyyyyyyy.....adios...wan an....salam


ni lah MR. ESMP yang mengannoyingkan tuh!!
nama terpaksa dirahsiakan atas sebab musabab yang...weh...suke ati i lah!!!




seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya