Monday, January 17, 2011

2 minggu yang sangat meng'annoying'kan...

style='width: 36px; height: 26px;'/>
haish....rindu!!!!!!!!!!!!!!!!!! dah lame rasenye i tak menambah dose kering kat blog ni kan.....http://www.emocutez.com i bukan tembikai lupakan biji.... cuma emas-emas yang i ade...sangatlah terhad untuk diisi perkara-perkara yang faedahnya kurengggg sikit dari yang agak sepatutnya..emas=mase....dah kate mase itu emas...so...i nak la bergurindam..bermadah seketika.....sorry ok...ingat budak-budak akaun tak pandai ke sastera-sastera nih????? even lebih advance okey... tahap kejiwangan rusting kawan-kawan i sangatlah mantap ok....opss....KAWAN2 i ok.... diulang.KAWAN2 i....http://www.emocutez.com semua dah bersedia menuju pintu gerbang kawen...huhuhu...tahniah diucapkan.... I?????????? masih single mingle seperti dulu...   aku inginkan cinta.....kita seperti dulu  ... ceitttt...boleh ko karok pulakhttp://www.emocutez.com...  seperti tertera diatas (macam surat rasmi deyyy) ...nak tahu ape yang mengannoyingkan sangat tuh...sampai aku bermurah hatinya menambah dose kering kat sini?? para penghuni universiti seluruh malaysia (macam berita surat khabar)..... 2 weeks awal nih...memang rase nak sepak tumbuk je kawan sebelah kan??? kan2??? http://www.emocutez.comwalaupun hakikatnya.. mangsa sebelah korang tuh...tidak sekuman pun bersalah kat korang....kenapa???http://www.emocutez.com hmmm.. ... sebulat suara...sebujur sirih...seoval telur... telah menetapkan..proses ni dinamakan


add drop
add ape??? drop ape???? mestilah berat badan...kan3...takkan larh subject pulak.....deyyyy...subject lah.... kalau nak cerita add drop berat badan...nun...g bukak channel pe ntah(tak dapat dikenal pasti) bukak citer the biggest looser....nyibuk jeh... peh....time nih...semua kawan-kawan i...ishh...asyik kawan-kawan i je....get jelousssssss suddenlyhttp://www.emocutez.com....okey2...i sekali..... bertungkus lumus...membanting tulang pat kerat.... semata-mata nak dapat kelas yang di idam-idamkan...lastly...hancussssssssss........harapanku punahhhhhhhh.....ranapp......   harapan setinggi gunung  ....(karok sebentar bersama vitagen)http://www.emocutez.com.... tapi i nak buat ape kan.... i redha.....walaupun dalam diam...i menyumapah-nyumpah si akedemik tuh( mula dah dose kering i).... ceh...nak try sistem baru....memang santek...tu i admit!! biru je warna...ala-ala tenang gitu....tapi....huh...haru biru noks!!!!! i adalah salah satu pelajar berhemah yang pergi ke akedemik untuk menambahkan lagi stress mereka...http://www.emocutez.comahahahha.... eh..hak pelajar okeyyyy....ceh...time nih baru i teringat hak sendiri...tuh hah...kalau harga ikan kering naik...i tak pulak menegakkan..mencari kebenaran sebagai pengguna...i ni memang super gedik kan3.... memang gelabah habis staf-staf kat akedemik tuh....sian i tengok....rase macam nak berenti belajar..apply keje kat akedemik....i confirm...musti diterima...tang tu gak...hahahhaha.... oleh disebabkan kerana sistem itulah....i rase macam nak buat rombongan ke twin tower kl....eh..bukan nak g shopping kat suria KLCC @ isetan...tapi buat acara bunuh diri berjamaah...dosa dapat banyak sikit....27 kali ganda gitu...http://www.emocutez.com.ahahahhaha......agak stress disitu...http://www.emocutez.combelum mula lec lagi tuh....ish3.... kalau diikutkan hati i yang sangatlah lemah lembut..bersabar nih...nak je i angkat sumpah jadi naib canselor baru UPM...korang musti setuju...MUSTI!!!! full stop! dalam 2 minggu i pencen dari blog nih... banyak story morry okeyh..tapi...i tak boleh ler nak tulis dalam 1 entry nih..macam sardin dah...u ingat tangan i nih robot ape nak tulis sekali harung.... nobita boleh lah...tu pon atas ihsan doremon.... takkan nak suh i mintak tolong sin chan kwan baik i tuh pulak...kang die merepek pasal perempuan2 santek pula... u all kene lah tunggu entry i..akan menyusul kemudian..pasti...pasti lebih panas..pedas..hangat..mantap dan tidak kurang juga unsur kontroversi diselitkan....ceh...macam cerita melodi pula....dah2... i nih tak boleh dibiarkan membebel...nanti... u all akan sanggup bersengkang mate....semata2 nak membaca hasil nukilan i yang sungguh yang teramat berharga nih.... deyyyyyyyy.....adios...wan an....salam


ni lah MR. ESMP yang mengannoyingkan tuh!!
nama terpaksa dirahsiakan atas sebab musabab yang...weh...suke ati i lah!!!




seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya