Thursday, January 20, 2011

i jadi penghuni rimba seketika!!-bahagian 2-

style='width: 36px; height: 26px;'/>
alamak............entry nih i patut tulis semalam!!! kenapa hari nih baru terkedek-kedek nak tulis????? i mungkir janji!!! arghhhh.... sian kat korang... i memang pemungkir janji....http://www.emocutez.comhmmm....patut dihukum...cepat!!! gantung i kat kipas...bukak maksimum punye...pusing2.... bagi i pening kuda.... biar esok2...i tak masuk dalam golongan si pemungkir janji..... i ade alasan muhasabah!!!
tengok citer hantu sampai tertidur
boleh diterima kan????? hmm... i tahu..korang sume memang manusia yang mempunyai hati terbaik sekali didunia... sape yang maafkan i... i isytiharkan die orang tershantek di alam semesta(santek je??? hensem?? i hanya expect girls je bace i punye entry, ade guys k???).....http://www.emocutez.comheheheheh... meh... i malas nak membhebel sepanjang2 nyer... meh i sambung ok.....
********************************************************************************************************************
kat mane i berenti aritu?? hmm..okeh2..... perjalanan menaiki bas utk sampai tempat yang i mimpi2 tuh cume membuang mase i selama tak sampai 30 minit...i baru konon2 nak tidur lah...ceh..tambah stamina larh...i memang kalau nak tambah stamina..tidur perlulah lebih sedikit dari biase... http://www.emocutez.comsesampai di sane...i yang tahu, nak masuk je..kene jalan jauh...jadi...i konon2 lah tak nak angkat barang2...heheheh..tp sebab i mempunyai hati nurani yang tershomel...i angkat juge....walaupun tulang i ni boleh tahan muatan 1 kg jeh..heheheh( i ikhlas angkat taw!).... i dgn harapan nak tido chelet... tetibe diaorg tunjuk khemah?? ape? khemah!!!!!!!!!! arghhhhh......  i keciwa...hati i hancur luluh.... jantung i dah tergantung macam jantung pisang..pundi kencing i macam nak pecah...owh....OMG!!!!!!!!!http://www.emocutez.com i relakan jeh.... bile sampai2 khemah... i macam nak hentak kepale kat pokok tertua kat situ..kenape??? lampu takde... berlantaikan tanah berakar tunjang...owh... i tak rela.... kami sekhemah patut ditemuramah krew bersamamu..kehidupan yang sangat daif.. sungguh menyentap perasaan....tsk3...http://www.emocutez.com tapi..i dgn kawan2 i yang gagah perkasa...berhati kental..berjiwa merdeka....duk jeh kat situ.... kami memang bertabah sangat orangnye..... hm.. meh i ceritakan satu-satu aktiviti yang i buat kat situ...
night walk
aktiviti yang nih...i sungguhlah tak menyangka bahawasanya aktiviti nih diaorg nak buat 1st night...kegerunan i semakin memuncak kerana kene jalan sesorang..hmm... i penah sahaje buat nih...yalah tapi tuh dulu... i siap kejam mate lagi..yelarh..dekat...hmm..habis sape yang duduk jage check point tuh i tendang..wachaaa... tu dulu..yang ini kali....takkan i nak bagi flying kick kan.. kasihan mereka pula....  bileh jeh sampai giliran i...dgn pantas bersinnya( adik i ajar, cz bersin lebih laju dr cahaya) i redah onak duri, lumpur belukar...http://www.emocutez.com i tak peduli.... punyelah sepanjag jalan tuh..i bace je ayat kursi..yelarh..mane tahu.... tapi dalam hati sahaja..takkan larh i nak bace kuat2..kalu macam tuh.. baik i bace alip ba ta... sampailah ya.......
masak-masak
bunyi macam main masak-masak mase zaman hingusan dulu kala... tapi..ini real punyeeeeee... ala-ala kais pagi makan pagi, kais petang makan petang........i rase macam penduduk afghanistan seketika( tetibe menjadi patriotik seketika) i bangga menjadi rakyat warganegara malaysia!!! korang???http://www.emocutez.com tolong lah support i... hmm... i tukang patah kayu.. fathonah si puan nasi...kerana die sangatlah arif tentang sukat menyukat nih..i?? periuk elektrik bole lah....kejam mate pon boleeeeee....... fira?? si pemotong...bukan tukang jalankan hukuman hudud... dialah cik puan pemotong bahan2 nak buat masak... imah...si chek puan paling popular....cik tukang api....dialah penjaga api yang paling setia i penah temui...tengah demam2 pon...http://www.emocutez.comboleh tanye sape jage api...ish....risau api lebih nampak.............heheheheehhe.... kami diberi bahan2 yang ntah pape...nasib baik lah i dgn kumpulan i nih super kreatif walaupun masing2 punye ilmu masakan hanya sekuman sahaje....heheheheh... tapi....kenyang ape.....i pon tak kurang menyumbang air tangan i utk memasak sayur..sape kate i tak pandai masak...memang bermulut pahit,...ciss..i dah pandai masak okeyyy.... sebab i dah tak sabar nak kawen...hahahah...http://www.emocutez.com
ni lah lauk yang i dgn group i mampu buat

aktiviti berkumpulan
i telah dapat ahli kumpulan yang super dupper hebat, mantop,,, beshhhhhhhh sekali... i, fath,fira dan imah... hot-hot sumenyer..( sebenarnya i nak cakap jugak i hot)http://www.emocutez.com... hmm...cheers?? hmm..i bukan nak berlagak atau membesarkan mane2 bahagian tubuh i..tapi.... cheers i dgn group i paling mantopppp...mendapat permintaan ramai okeyyy...hebat sangat k??? heyyy...mestilah super hebat..kalau tak... tak lah tinggi permintaan dari cik2 fasilitator tuh...http://www.emocutez.comberlagak seketika.....i punye group bernama 'ANGEL"... heheh...pari2 yang menjaga hutan....hehehehehe....
dapur tempat mencari rezeki

i dgn group i yang super hot..ANGEL

panjat gunung&water confident
panjat gunung yang berjuta-juta lemon jauh tuh... telah menyebabkan i punye peluh dibazirkan bergelen2.....ouh.... i serious penat gileh....tapi.... i sangatlah gembire... sebab air terjun yang kami pegi tuh...punyelah...subhanallah..shantekkkkkkkkkkkk..........shantekkkk...http://www.emocutez.comi terkesima...terpegun..haish.... sangatlah besh... mule2 i malau-malu lah kononnyer nak mandi2..tapi...bile i dah tengok kawan2 i bergumbira..sedangkan i??? duduk jer.. i dengan pantas kilatnya...turun..same2 menikmati kesejukan air terjun tuh..i serious suke!!!! gembira tak terkate... wordless...speechless.....semua yang berupa 'less' lah... water confident pula...i sangatlah berhati bunga2..mate i tek berkelip2.. http://www.emocutez.combile i nampak air jeram tuh yang berwarna turquoise tuh........i sangat jatuh shenta.....i jatuh shenta pandang pertama...http://www.emocutez.comtapi..bile i nampak si encik2 dan si enchik2 puan kat air tuh..bersenda gurau..bercanda dengan bebasnya...http://www.emocutez.com i terus automatik buat dose kering... eh... korang musti tahu..i sangatlah tak mengemari bila kat depan mate i nie... ade lah pergaulan yang bebas itu.. i pon akan terus buat dose kering..tapi lepas tuh...terus i mengucap....http://www.emocutez.com.ish..i bermulut puaka kan...tuh lah.. buat lagi gaya2 bebas tu depan bijik mate i.... tapi..bile group i buat water confident.. sebuleh-bulehnya...i dapat tenaga pengajar perempuan..heheheh..dapat pon..i shuke..... tapi...habis rongga pernafasan i.. biase masuk angin jer..hari tuh..hamik ko..sekali air masuk...kepala i terus jadi bengong buat seketika sahaja...hehehehehhttp://www.emocutez.com
jeram yang super gojes!!

dah2...tak lah sume aktiviti i nak bebel kan..i tulis yang menarik jeh..yang so so tuh..i malas nak tulis..dah kate pon tak besh...buat ape i nak bebel2 lebih kan..hehehhe...tapi...i suke camp nih..walaupun ade juge bende yang mencacatkan perasaan suke dan shenta i kat camp nih...http://www.emocutez.com
kawan-kawan se'course' i
jgn tanye kenape gambar i yang photoholic ni sunggulah sedikit...HP kene rampas!! huaaa!!!

seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

2 orang lompat katak:

ainie said...

hahahah i like!!!!sbb gbr aku ada wlupn nama aku xdisebut...huhuhuh

oya nazira said...

gambar ko wajib ade lorh!!!

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya