Tuesday, January 18, 2011

i jadi penghuni rimba seketika!!

style='width: 36px; height: 26px;'/>
rajinnye i kan.. semalam post entry...arini pon..penyakit kronik rajin i terhadap blog ni semakin membuak-buak...tak tertahan rasenye...hahahahah.... ni sudah sah-sah sakit lame i datang...ah...sudah!!!! http://www.emocutez.comOBSES BLOG... owh..no!!!! korang musti suka lah kan.. dapat bace entry i yang serunuk tak terhingga nih hari2..sampai termuntah-muntah kuning korang nanti....tapi tak perlu risau...sebabkan korang yang merangkap peminat fanatik entry-entry 1 ( ala-ala die heart fan lah nie)....http://www.emocutez.com i sanggup berlenguh-lenguhan jari semata-mata untuk korang tershenta..okey.. i baik kan.. tolong mengaku i baik..kalau tak..i merajuk!!!! (ceh...merajuk..please!!)http://www.emocutez.com.. takpelah... sapelah i nih dimata korang....dah lah entry merapu-rapu.... mintak simpati murahan pulak kan ( mula dah sinetron filipina die).... okey.... nampak tak tajuk entry i yang sangat menarik tuh???? penghuni rimba??? eh...i bukan transform jadi gajah albino okey.... semut api pon bukan....lagilah musang bermisai!! tak2... entry nih tak cerita pun pasal zoo...takde2!!! alkisah sepurnama lepas...eh2....purnama ini... (ceh, macam cerita nordin ahmad)... i dgn kawan2 i telah sebulat mulut utk bersama-sama memeriahkan kem 'aprisiasi alam'.. i dengan kawan2 i ni punyelah excited kan... yelarh..dalam kepala hotak masing2http://www.emocutez.com...dah terbayang-bayang...duduk lah berbulat-bulat kat unggun api...main sek2 mimi.... main ,lamprit patung....ngan polis entry one two jaga...... i pulak punyelah angan2 kononnye tido kat chelet kat hutan simpan UPM tuh...yelarh..i kan berpengetahuan lebih 1% dari diaorg..jadi..anagn2 mat jenin i up sikit larh dari diaorang....ecececececece.......kami nih...sanggup berpanas hujan..bermendung bergerimis...http://www.emocutez.comg lah menuju SS besar...tujuan?????????? cari kasut getah...konon-kononnyer... tak nak bagi enchik pacat+lintah gigit kaki kami yang putih gebu melepuk nih...hehehehe.... kang kurang hantaran kawen i ngan kawan2 i.... sekali sampai..ceh...tak style langsung kasut itu....rupe dah macam kasut mak i g nyangkul ngan nyawit...ceh.... sumpah!!..kalau tak kerana memikirkan wang hantaran yang bakal berkurang kalau i sedekahkan darah i sikit kat cik pacat tuh...http://www.emocutez.comtakkan i pakai kasut yag tak style tuh....dah ade kasut...stokin mustilah kene ader.....sesampai tempat membeli stokon tuh....apek th punyelah bijak, pandai, cerdik, cergas..pintar..rajin...apek bijak sekali..apek..( nyanyi lagu along)..terus2 direkemenkan kat kitaorg stokin lintah... ceh..ye'yo' jeh apek tuh.... harga dah lah cekik darah nak m*****....baik i sedekah darah i kat lintah ngan encik pacat itu...kurang2...brape liter jeh..apek nih...cekik darah i bergelen2....http://www.emocutez.comhaish...tapi..apa mahu buat... belilahhhhhh...
hari: jumaat
tarikh: 7 januari 2011
jam: 2 petang
tempat: masih di KPZ terchenta
macam biaselah...aktiviti wajib para wanita sebelum melakukan ape2 pon perkara...diingatkan wajib!!!!
take picture time!! 
macam biaselah...belum pon ape2..dah penuh memory card...yang ternganga, yang gigit jari..yang muke excited..muka neutral tak kurangnye.... macam2 pose...gaya..aksi.... http://www.emocutez.comceh..... konon2 macam sebelum.... *ting!!!!selepas*trenggggggggg!!! faham ape yang i cube nak sampaikan??? dapat?? korang memang warga sepintar dunia lah..bukan KPZ ok.... tak dapat??? korang punye hal lah..heheh...sungguh berhati ular i nih kan.... yang tak dapat?? buat2 dapat okeh.... i memang suka buat ayat2 pemikir nih.... kalau tak..korang tak berfikir... dok takda feeling je bace entry i kan3....  hmm.. i penat larh..ngantok...korang??? i pon rase entry ni dah panjang sangat dah sangat sesuai utk dijadikan bahan keboringan...so..boleh tak sambung esok??????http://www.emocutez.com boleh kan??? musti boleh...sebab i punye blog...hahahahha...okeh...i janji..sambung esok...betol2 janji!!! hehehehe

muke semua gumbira tak hengat termasuklah i sekali
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya