Monday, February 28, 2011

sindrom ketakutan untuk tido!!!

wah... tajuk ala2 pakar otak gitu...hahaha.. http://www.emocutez.com( i baru retire)... nampak berpelajaran kan entry i nih.. huhuhu.. entry kelam kabut...hmm...simptom-simptom untuk sindrom yang i baru temui...(huh.. sem 4 baru dapat kesan =.=)  http://www.emocutez.com
     1. rase macam tak cukup 24 jam.. nak tambah berjam-jam lagi
     2. rase nak buat 10 bende dalam 1 saat ( wah, tipu tak boleh tahan)
     3. bla...bla...bla....
faktor-faktor penyebab??????? minggu ni...i banyak exam+assignment...http://www.emocutez.comhaduh..dah student..kalau i tak buat bende ni.. takkan i nak kire semut bawah meja+ kutip kucing terabai.... bile nak lelap je..rase... ish..mase tidur ni lebih baik digunakan untuk study...hmm.. tapi... tidur itu lebih penting dari segala-galanya....http://www.emocutez.com btw... doakan i jawab betul semua okeyyyy.........http://www.emocutez.com

mungkin i akan retire selama seminggu.. jangan botakkan kepala bile dengar i nak retire okey... sekejap je..janji!!! hahahah

takut nak tido atas katil.. atas katil tido tak hengat nak bangun

seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

Friday, February 25, 2011

hipokrit itu aspek penting dalam kehidupan!

wah...tajuk....i ni nak kena banned k?????http://www.emocutez.com kontroversi habis!!!salah ke tajuk i??? salah ke???? hah....jangan sesekali mengkeji i... sape cakap i salah...angkat kaki!!!... wah...korang tak pernah bersikap hipokrit????? http://www.emocutez.comtipu!!! nak tahu tak kalau tipu i kena hukuman ape?? jalan itik keliling padang sekolah...cepat!!! i mengaku.. i selalu bersikap hipokrit...HIPOKRIT.... malu?? i tak malu pon... sebab i rase..kadang-kadang..sikap hipokrit tu penting...tapi perlu kena dengan tempatnya... http://www.emocutez.comkalau dok hipokrit selalu pon... orang menyampah sampah pulak kat kite kan...kenapa perlu HIPOKRIT???? ermm.. i bagi example hokeyyyy.... bestie i mempunyai pakwe yang tersangatlah macho... kire taste i lah... beliau pun bertanya kepada i
"weh, 'buaya albino', hensem tak pakwe aku"
"hmm.. bolehlah", dalam hati i menyumpah-nyumpah sampah diri sendirihttp://www.emocutez.com
"tak hensem ke??" dalam hati bestie tuh,,, berbunga riang...
" kurang sorang yang minat pakwe aku" bestie i bermonolog sendirian...http://www.emocutez.com
wah..sangat perlu HIPOKRIT hokeyy dalam situasi nie... hmm...i bagi example ringan-ringan je... tak mahu lah pengunjung i terpaksa bukak kamus dewan bahasa cari maksud tersirat+tersurai...i baik hati kan.... betul tak hipokrit tu kadang-kadang dapat menyelamatkan sesebuah persahabatan??? http://www.emocutez.com


seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

Wednesday, February 23, 2011

mereka buat jantung i berdegup-degup

wah.buaya albino pemalas nauzubillah minggu ni dah bertukar jadi si kancil yang comel, bijak lagi rajin. ( apa kena mengena kancil dgn rajin erk??).lupakan... hah... terkejut tak tengok tajuk entry i???? ada sapa-sapa yang nak g klcc...terjun dari SKYBRIDGE sebab kechiwa yang amat...http://www.emocutez.comgara-gara i dah jatuh cinta???? hmm.. habislah esok..masuk metro... sekumpulan peminat i bunuh diri ramai-ramai guna pisau 30 sen..arghh.. maafkan i... cinta tuh datang tanpa diundang( ceh, ayat i sungguh dramatik kan)http://www.emocutez.com..of course larh kan..kalau hati dah berdegup-degup kencang tu...maknanya i dah terjatuh chenta lah..heheheh.... korang percaya ke?????? hahha...  tercungap-cungap macam sesumpah kan bile taw i dah tak available...hahahha...http://www.emocutez.comwah gitu!!!! mereka-mereka ini mampu buat i senyum sorang-sorang macam kerang busuk hokeyyy..... mereka ni BERJAYA..... meh.. i senaraikan..ceh..macam ramai sahaja siap nak senarai bagai...http://www.emocutez.com
1. JUNG YONG HWA
     kenal tak??? kenal  tak???? tak payah kenal pon takpe... biar i sorang je minat die( saje nak sedapkan hati i)... vokalis kumpulan CNBLUE... korean boy hokeyy..umur??? yang penting sudah lulus kawen... 22tahun... wah... i memang suke lelaki tua setaun ni ( ceh, dan-dan)...die ni i boleh kategorikan lelaki yang hensem tak hengat... cool gile....http://www.emocutez.comi sangatlah obses kepada die..ala.. macam i obses kat coklat hijau.. tapi ini lagi mantap punye.... korang nak tahu sejauh mane keobsesan i??? semua tempat kat bilik i ade pix die.. hp, white board, kat laptop i.. jangan cerita...wallpaper...kalau korang nak tahu..pix die je..menyumbang peratusan sebanyak 11% dari jumlah pic simpanan i...wah..mantap gitu...http://www.emocutez.comeven kalau korang perasan... kat blog i pon ade( kalau u all perasan lar..perasan ke??????).. i memang die heart fan die larh.. semua i tahu.. cewwwwwwwwaaaahhhhhhh..... i kalau tengok video die sorang-sorang ( wajib sorang-sorang hokeyy..ambik feel), die gelak i gelak..die senyum i senyum.. haish... agak-agak..i dah tahap kronik ke belum????http://www.emocutez.com
wah... i jatuh chenta kat die untuk ke-1000000 kali

2. AFGANSYAH REZA
   sape nie??? sape???? orang afghanistan ke??? ewwwwwwwwww.......... hmm.. meh i kenalkan BF... ingin i ulang...BF... i yang kedua ni.. AFGAN... kenal kan...mesti kenal...popular tak hengat die nih... 'MELTING'... word that describe him( wah, speaking gitu)..http://www.emocutez.com i cair beb.. cair... bile dengar suare die yang merdu bak buluh betong ni... sumpah..i terbuai..hahahahha... i first time dengar suare die je.. dah admire habis....belum tengok muke lagi... bile i dah bertentang mate ngan die( wah.. tolong percaya untuk sedapkan hati i)...i jatuh hati..jatuh cinta, jatuh jantung..limpa...semua organ dalaman i larh.... wah.. sangat memikat jantung weh... ape??http://www.emocutez.com korang rase die ni so--so-- je... eh.. i suke ape...lain orang lain taste okeyyyy... lesung batu yang dimiliki( ayat skema seketika).. membuat batu-batu karang i pecah ( wah, metafora tak hengat)....serious...i jatuh hati kat die....hahahhaah.....tolong lah i.... i nak buat macam mane ni...hahahahah......http://www.emocutez.com
meltingggggggggggg.........

3. NOH HUJAN
 ni kalau tak kenal..i hempuk kepala sorang-sorang.... BF i yang seterusnya nih, i memang minat muzik..sekali dengan orangnya...ape???http://www.emocutez.com die nampak bersepah???? wah..korang kalau nak tahu..taste i memang bukan orang smart2...hahahah... kenape?? nanti hari-hari i kena gosok baju kemeja...( dasar buaya albino!)... so..disebalik rambut die yang mengurai tu(dulu okeyy).. tersembunyi kekacakkan beliau yang nauzubillah... subhanallah..heheheh.. ish..i cakap lebih-lebih ni.... nanti ade yang marah...i sangatlah mengadmire rambut die... http://www.emocutez.comhahah... dulu..kini..dan selamanya.... tapi... i sedih sambil berlari-lari anak mengelilingi dataran pahlawan bile i dengar berita die dah bertunang dengan MIZZ NINA...OMG!!!! wah..die memang hottttttttt........... mule-mule.. i tak boleh lah terima... habis berbotol-botol air ribena habis..gara-gara frust merangkak...http://www.emocutez.com tapi..lame2.i redha.. dah bukan jodoh i ( keyy..plish lah.. perasan gile minah nie).. i restui hubangan mereka ( spe i ni sebenarnya???)http://www.emocutez.com....for the last time.. NOH.... YOU ARE SOOOOOOO CUTE.. I LOVE U... http://www.emocutez.com( wah.. berani mati gitu!!!)..tolong jangan diegembar-gemburkan.... i harap sangat( menyampah gile statement mengada sedunia nie)
muka suci+hensem+cute

so..konklusinya... i nie minat je semua jenis bangsa... tak macam shahz jaszle orang tu.. http://www.emocutez.comcakap tak minat melayu..hambik ko.. skandal melayu belaka... cakap tak serupa bikin.. ceitttttttt....... so.. korang percaya kan i masih single..hahahahaha...... single..tapi available setelah i jadi 'seseorang'.. wah gitu.. misteri nusantara habis ayat kan....so... rase tak taste i pelik?? tak?? ye???? macam i cakap..lain orang..suka lain perasa..ye tak... so.. boleh bayang tak lelaki idaman i??????????????????????http://www.emocutez.com
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

Tuesday, February 22, 2011

fenomena youtube...nak famous tak???

haluuu....i muncul kembali..dengan tajuk entry yang lebih segar, mantap dan menarik ( macam vanida imran kat nona tak)...datuk farid, sila ambik saya kalau rating nona jatuh lagi!!!!http://www.emocutez.com i nak famous... opss...tajuk entry...macam misteri..lalalalal...http://www.emocutez.com i bukan nak jadi auntie seekers..huhuhu.. hmm..la ni...orang dah tak nak fames2 dalam tv... dok sibuk g mentor lah, AF lah, itu lah..ini lah.... generasi macam i kini lebih bijak cerdik..hahahah...termasuk i okeyy....mereka ni guna teknologi yang sedia ada..guna sebaiknya... YOUTUBE!!!... korang..bukak youtube tgk ape??? cerita porno??? klip video justin bieber??? tengok hantu kak limah balik rumah??? heyyy... plish larh berminda kreatif sikit... sikit pon jadilah..( ceh, padahal i pun same)http://www.emocutez.com.. i nak senaraikan orang-orang yang sangatlah femes melalui YOUTUBE nie..( i susun ikut rating i)http://www.emocutez.com
1. matluthfi90
   bolelah klik name die...sebab i yang baik hati sedunia ni dah link kan terus live ke account youtube die... kenapa i suke die? opss.bukan die hokeyyy... video die....owh..mamat ni memang lah sangat lawak... gile punye weh... i kutuk2 bongek kat die... http://www.emocutez.commaknanya memang lawak die buat i jadi same-same bongek dengan die...hahahah... video die walaupun bongek sedunia..ade mesej-mesej di sebaliknya yang patut dihayati, diamati dan diperhalusi  (macam fedtri yahya tak??)http://www.emocutez.com.. bila korang tgk video mamat lawak tak hengat ni... bahasa kedah die memanglah pekat kopi punye....dah lah lawak sedunia..pandai tak hengat pulak tuh..kalau i tak salah..die kini sudah further study di oversea.... rupe sweettt...awww... pandai pula...mempunyai tahap sense of humor yang tinggi...hmm.. boleh jadi lelaki idaman semalaya tak?????http://www.emocutez.com
2.AnwarHadi
  macam biase..boleh klik sahaja... mamat ni i rankingkan kat no 2...sebenarnya nak letak nun kat ni 1 gak.. tapi... mane boleh... mamat ni same....2x5 jeh dengan mat luthfi tuh... tapi..i paling respect.. i bagi tabik sarjan misai sikit.haipppppp!!!!!!!!!!!http://www.emocutez.com.... mamat nih sangatlah berani...mempunyai high self-confidence(ceh, berangan nak cakap omputih)... sangatlah lancar speaking omputih...macam air kat sungai lui( tetibe masuk aizat ni asal pulak kan)... topik-topik yang dibawakan pon current issue gak....mamat ni pon asal kedah...owh..asal orang kedah ni ye.. femes kat youtube tak hengat hokeyyy... video mamat ni agak menarik dari segi visual die...heheh... rajin lah nak mengedit... i like...opssssss.......macam biase... mamat ni pon further study kat australia..ambik TESL ( no wonder lar speaking macam air)...eh..mamat ni pon agak-agak boleh ,masuk calon i tak????http://www.emocutez.com rupe pon ade.. lebih cute ye dari matluthfi..ops.......( senyap-senyap sudeh)
3.cikgu shida
   cikgu????????? cikgu i ke?????? habis tuh kenape i panggil die cikgu???? heyy.. mestilah sebab die keje cikgu... hais... dah elok-elok jadi cikgu..dok sibuk nak jadi femes dalam youtube pehal pulak kan...hahahah...dah banyak mase bosan agaknye..hahahha.... tapi serious.. video miming cikgu shida ni mampu memecah keheningan ( ceh, ayat novel sastera tingkatan 5).. http://www.emocutez.comboleh buat i ketawa terbahak kahak...hahahah...i sarankan..sape yang baru putus cinta keh..putus tunang ke..putus kasih ke..http://www.emocutez.comsilalh tengok video cikgu shida ni.. i kompem... korang mesti taknak berenti ketawa punye.... terus bersemangat waja nak cari pakwe baru( weyy..ade kene mengena ke???)http://www.emocutez.com...i penah tengok rancangan yang ade cikgu shida nih.. kenapa die buat video yang sangatlah tak mencerminkan seorang guru??? sebab.. die nak buat english ni fun untuk belajar.. larh.. die ni cikgu bahasa inggeris sekolah rendah..alalalal...comelnya... tapi i respect kat cikgu shida ni..sangat berani..sampai jadi fenomena...cis...i nak jugak!!!!http://www.emocutez.com
p/s: agak2..mesti murid-murid die dah hafal lagu waka-waka kan..hahah.. ( tak paham?? kenalah tengok video cikgu shida ni..jangan malas-malas..i dah bagi link hokeyy)
4.Belacan dan Paku
 belacan????? paku??????? owh..kenapalah die tak nak guna makanan tempe yang i paling suka tuh.....kenapa pilih belacan yang i paling tak suke tu??? (heyyy...ape kene mengena nih)... i respect dengan mamat omputih ni.. sangatlah fasih berbahasa malaysia... proud of u!!! http://www.emocutez.comsiap boleh femes sebab mereka ni pandai dan sangatlah lancar dalam berbahasa malaysia.... sebab??http://www.emocutez.com mereka ni dah lama duduk kat sarawak... i rase..mereka ni sangatlah mencintai bahasa malaysia..mungkin lebih dari orang-orang malaysia sendiri..ye dak..i gelak-gelak sakan tengok video mereka nih.. lawak sebab walau apa pun..mereka ni sedaya-upaya nak cakap bahasa malaysia... i sukee...http://www.emocutez.com i tak pasti lar.. sama ada belacan atau paku ni..dah kahwin dengan orang malaysia...wah.. bukan cinta bahasa je.. dengan orang-orang sekali ko hambik ye..hahahhaha...http://www.emocutez.com

wah.. nampak tak motif i letak 2 ranking teratas tuh...hahah..i nak jadikan mereka lelaki idaman se-malaya..hahah..boleh kan?????http://www.emocutez.com konklusi??? kalau nak femes tak hengat..bolehlah try buat gedik-gedik kat youtube...mane lah tahu...u all boleh jadi pemenang anugerah juara lagu seterusnya.. opss... i sangat lah sukeee bila ana rafali menang.......................stop!http://www.emocutez.com
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya