Tuesday, February 22, 2011

fenomena youtube...nak famous tak???

style='width: 36px; height: 26px;'/>
haluuu....i muncul kembali..dengan tajuk entry yang lebih segar, mantap dan menarik ( macam vanida imran kat nona tak)...datuk farid, sila ambik saya kalau rating nona jatuh lagi!!!!http://www.emocutez.com i nak famous... opss...tajuk entry...macam misteri..lalalalal...http://www.emocutez.com i bukan nak jadi auntie seekers..huhuhu.. hmm..la ni...orang dah tak nak fames2 dalam tv... dok sibuk g mentor lah, AF lah, itu lah..ini lah.... generasi macam i kini lebih bijak cerdik..hahahah...termasuk i okeyy....mereka ni guna teknologi yang sedia ada..guna sebaiknya... YOUTUBE!!!... korang..bukak youtube tgk ape??? cerita porno??? klip video justin bieber??? tengok hantu kak limah balik rumah??? heyyy... plish larh berminda kreatif sikit... sikit pon jadilah..( ceh, padahal i pun same)http://www.emocutez.com.. i nak senaraikan orang-orang yang sangatlah femes melalui YOUTUBE nie..( i susun ikut rating i)http://www.emocutez.com
1. matluthfi90
   bolelah klik name die...sebab i yang baik hati sedunia ni dah link kan terus live ke account youtube die... kenapa i suke die? opss.bukan die hokeyyy... video die....owh..mamat ni memang lah sangat lawak... gile punye weh... i kutuk2 bongek kat die... http://www.emocutez.commaknanya memang lawak die buat i jadi same-same bongek dengan die...hahahah... video die walaupun bongek sedunia..ade mesej-mesej di sebaliknya yang patut dihayati, diamati dan diperhalusi  (macam fedtri yahya tak??)http://www.emocutez.com.. bila korang tgk video mamat lawak tak hengat ni... bahasa kedah die memanglah pekat kopi punye....dah lah lawak sedunia..pandai tak hengat pulak tuh..kalau i tak salah..die kini sudah further study di oversea.... rupe sweettt...awww... pandai pula...mempunyai tahap sense of humor yang tinggi...hmm.. boleh jadi lelaki idaman semalaya tak?????http://www.emocutez.com
2.AnwarHadi
  macam biase..boleh klik sahaja... mamat ni i rankingkan kat no 2...sebenarnya nak letak nun kat ni 1 gak.. tapi... mane boleh... mamat ni same....2x5 jeh dengan mat luthfi tuh... tapi..i paling respect.. i bagi tabik sarjan misai sikit.haipppppp!!!!!!!!!!!http://www.emocutez.com.... mamat nih sangatlah berani...mempunyai high self-confidence(ceh, berangan nak cakap omputih)... sangatlah lancar speaking omputih...macam air kat sungai lui( tetibe masuk aizat ni asal pulak kan)... topik-topik yang dibawakan pon current issue gak....mamat ni pon asal kedah...owh..asal orang kedah ni ye.. femes kat youtube tak hengat hokeyyy... video mamat ni agak menarik dari segi visual die...heheh... rajin lah nak mengedit... i like...opssssss.......macam biase... mamat ni pon further study kat australia..ambik TESL ( no wonder lar speaking macam air)...eh..mamat ni pon agak-agak boleh ,masuk calon i tak????http://www.emocutez.com rupe pon ade.. lebih cute ye dari matluthfi..ops.......( senyap-senyap sudeh)
3.cikgu shida
   cikgu????????? cikgu i ke?????? habis tuh kenape i panggil die cikgu???? heyy.. mestilah sebab die keje cikgu... hais... dah elok-elok jadi cikgu..dok sibuk nak jadi femes dalam youtube pehal pulak kan...hahahah...dah banyak mase bosan agaknye..hahahha.... tapi serious.. video miming cikgu shida ni mampu memecah keheningan ( ceh, ayat novel sastera tingkatan 5).. http://www.emocutez.comboleh buat i ketawa terbahak kahak...hahahah...i sarankan..sape yang baru putus cinta keh..putus tunang ke..putus kasih ke..http://www.emocutez.comsilalh tengok video cikgu shida ni.. i kompem... korang mesti taknak berenti ketawa punye.... terus bersemangat waja nak cari pakwe baru( weyy..ade kene mengena ke???)http://www.emocutez.com...i penah tengok rancangan yang ade cikgu shida nih.. kenapa die buat video yang sangatlah tak mencerminkan seorang guru??? sebab.. die nak buat english ni fun untuk belajar.. larh.. die ni cikgu bahasa inggeris sekolah rendah..alalalal...comelnya... tapi i respect kat cikgu shida ni..sangat berani..sampai jadi fenomena...cis...i nak jugak!!!!http://www.emocutez.com
p/s: agak2..mesti murid-murid die dah hafal lagu waka-waka kan..hahah.. ( tak paham?? kenalah tengok video cikgu shida ni..jangan malas-malas..i dah bagi link hokeyy)
4.Belacan dan Paku
 belacan????? paku??????? owh..kenapalah die tak nak guna makanan tempe yang i paling suka tuh.....kenapa pilih belacan yang i paling tak suke tu??? (heyyy...ape kene mengena nih)... i respect dengan mamat omputih ni.. sangatlah fasih berbahasa malaysia... proud of u!!! http://www.emocutez.comsiap boleh femes sebab mereka ni pandai dan sangatlah lancar dalam berbahasa malaysia.... sebab??http://www.emocutez.com mereka ni dah lama duduk kat sarawak... i rase..mereka ni sangatlah mencintai bahasa malaysia..mungkin lebih dari orang-orang malaysia sendiri..ye dak..i gelak-gelak sakan tengok video mereka nih.. lawak sebab walau apa pun..mereka ni sedaya-upaya nak cakap bahasa malaysia... i sukee...http://www.emocutez.com i tak pasti lar.. sama ada belacan atau paku ni..dah kahwin dengan orang malaysia...wah.. bukan cinta bahasa je.. dengan orang-orang sekali ko hambik ye..hahahhaha...http://www.emocutez.com

wah.. nampak tak motif i letak 2 ranking teratas tuh...hahah..i nak jadikan mereka lelaki idaman se-malaya..hahah..boleh kan?????http://www.emocutez.com konklusi??? kalau nak femes tak hengat..bolehlah try buat gedik-gedik kat youtube...mane lah tahu...u all boleh jadi pemenang anugerah juara lagu seterusnya.. opss... i sangat lah sukeee bila ana rafali menang.......................stop!http://www.emocutez.com
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

2 orang lompat katak:

ainie yusof said...

psl cikgu shida 2 ainie stuju..haha mmg power r cikgu 2...

oya nazira said...

kenapa tak suke 2 first tuh????????? i like both the most taw!!

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya