Tuesday, February 15, 2011

i dah pandai buat header sendiri!!!

style='width: 36px; height: 26px;'/>
halu..halu..halu... opss....salam maulidur rasul kepada semua umat islam...hokeh..sudah macam iklan IKIM fm pulak..keh3http://www.emocutez.com.... dah berkurun rasenye i dah abaikan darling i ni...berbillion maap hokeyyy!!!http://www.emocutez.com entry ni cuma nak tunjukkan i dah pandai buat header=_=...* berlagak seketika....http://www.emocutez.com atas bantuan i sendiri...walaupun taklah sechantek mane...i berjaya hokeyy... i terajin buat dua header( sebenarnya same je).. setelah i try beribu2 lemon kali..i rase..header diatas sesuai..cocok sekali..so..i ponnnn....tada..........upload..dan jadilah seperti diatas...hmm..entry yang membosankan...http://www.emocutez.comsebab i pon takdak mood nak cerita walaupun banyak cerita2 yang i nak story2 kat u all...erm.. tunggu i ade mood....dan bile2 i free...maklumlah..i sekarang bz kalah rosmah hokeyy...hehehhe.. marilah menikmati hasil kreatif dari tangan i yang sangat lah hebat nauzubillah ni...hehehehhttp://www.emocutez.com



header ni lah yang telah menambat hati i

maaf...anda tidak terpilih
entry ni sekadar nak meluahkan perasaan berlagak yang membelengu diri aku...  jangan hambik tanpa kebenaran..i tak halalkan taw!!!


seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya