Wednesday, February 23, 2011

mereka buat jantung i berdegup-degup

style='width: 36px; height: 26px;'/>
wah.buaya albino pemalas nauzubillah minggu ni dah bertukar jadi si kancil yang comel, bijak lagi rajin. ( apa kena mengena kancil dgn rajin erk??).lupakan... hah... terkejut tak tengok tajuk entry i???? ada sapa-sapa yang nak g klcc...terjun dari SKYBRIDGE sebab kechiwa yang amat...http://www.emocutez.comgara-gara i dah jatuh cinta???? hmm.. habislah esok..masuk metro... sekumpulan peminat i bunuh diri ramai-ramai guna pisau 30 sen..arghh.. maafkan i... cinta tuh datang tanpa diundang( ceh, ayat i sungguh dramatik kan)http://www.emocutez.com..of course larh kan..kalau hati dah berdegup-degup kencang tu...maknanya i dah terjatuh chenta lah..heheheh.... korang percaya ke?????? hahha...  tercungap-cungap macam sesumpah kan bile taw i dah tak available...hahahha...http://www.emocutez.comwah gitu!!!! mereka-mereka ini mampu buat i senyum sorang-sorang macam kerang busuk hokeyyy..... mereka ni BERJAYA..... meh.. i senaraikan..ceh..macam ramai sahaja siap nak senarai bagai...http://www.emocutez.com
1. JUNG YONG HWA
     kenal tak??? kenal  tak???? tak payah kenal pon takpe... biar i sorang je minat die( saje nak sedapkan hati i)... vokalis kumpulan CNBLUE... korean boy hokeyy..umur??? yang penting sudah lulus kawen... 22tahun... wah... i memang suke lelaki tua setaun ni ( ceh, dan-dan)...die ni i boleh kategorikan lelaki yang hensem tak hengat... cool gile....http://www.emocutez.comi sangatlah obses kepada die..ala.. macam i obses kat coklat hijau.. tapi ini lagi mantap punye.... korang nak tahu sejauh mane keobsesan i??? semua tempat kat bilik i ade pix die.. hp, white board, kat laptop i.. jangan cerita...wallpaper...kalau korang nak tahu..pix die je..menyumbang peratusan sebanyak 11% dari jumlah pic simpanan i...wah..mantap gitu...http://www.emocutez.comeven kalau korang perasan... kat blog i pon ade( kalau u all perasan lar..perasan ke??????).. i memang die heart fan die larh.. semua i tahu.. cewwwwwwwwaaaahhhhhhh..... i kalau tengok video die sorang-sorang ( wajib sorang-sorang hokeyy..ambik feel), die gelak i gelak..die senyum i senyum.. haish... agak-agak..i dah tahap kronik ke belum????http://www.emocutez.com
wah... i jatuh chenta kat die untuk ke-1000000 kali

2. AFGANSYAH REZA
   sape nie??? sape???? orang afghanistan ke??? ewwwwwwwwww.......... hmm.. meh i kenalkan BF... ingin i ulang...BF... i yang kedua ni.. AFGAN... kenal kan...mesti kenal...popular tak hengat die nih... 'MELTING'... word that describe him( wah, speaking gitu)..http://www.emocutez.com i cair beb.. cair... bile dengar suare die yang merdu bak buluh betong ni... sumpah..i terbuai..hahahahha... i first time dengar suare die je.. dah admire habis....belum tengok muke lagi... bile i dah bertentang mate ngan die( wah.. tolong percaya untuk sedapkan hati i)...i jatuh hati..jatuh cinta, jatuh jantung..limpa...semua organ dalaman i larh.... wah.. sangat memikat jantung weh... ape??http://www.emocutez.com korang rase die ni so--so-- je... eh.. i suke ape...lain orang lain taste okeyyyy... lesung batu yang dimiliki( ayat skema seketika).. membuat batu-batu karang i pecah ( wah, metafora tak hengat)....serious...i jatuh hati kat die....hahahhaah.....tolong lah i.... i nak buat macam mane ni...hahahahah......http://www.emocutez.com
meltingggggggggggg.........

3. NOH HUJAN
 ni kalau tak kenal..i hempuk kepala sorang-sorang.... BF i yang seterusnya nih, i memang minat muzik..sekali dengan orangnya...ape???http://www.emocutez.com die nampak bersepah???? wah..korang kalau nak tahu..taste i memang bukan orang smart2...hahahah... kenape?? nanti hari-hari i kena gosok baju kemeja...( dasar buaya albino!)... so..disebalik rambut die yang mengurai tu(dulu okeyy).. tersembunyi kekacakkan beliau yang nauzubillah... subhanallah..heheheh.. ish..i cakap lebih-lebih ni.... nanti ade yang marah...i sangatlah mengadmire rambut die... http://www.emocutez.comhahah... dulu..kini..dan selamanya.... tapi... i sedih sambil berlari-lari anak mengelilingi dataran pahlawan bile i dengar berita die dah bertunang dengan MIZZ NINA...OMG!!!! wah..die memang hottttttttt........... mule-mule.. i tak boleh lah terima... habis berbotol-botol air ribena habis..gara-gara frust merangkak...http://www.emocutez.com tapi..lame2.i redha.. dah bukan jodoh i ( keyy..plish lah.. perasan gile minah nie).. i restui hubangan mereka ( spe i ni sebenarnya???)http://www.emocutez.com....for the last time.. NOH.... YOU ARE SOOOOOOO CUTE.. I LOVE U... http://www.emocutez.com( wah.. berani mati gitu!!!)..tolong jangan diegembar-gemburkan.... i harap sangat( menyampah gile statement mengada sedunia nie)
muka suci+hensem+cute

so..konklusinya... i nie minat je semua jenis bangsa... tak macam shahz jaszle orang tu.. http://www.emocutez.comcakap tak minat melayu..hambik ko.. skandal melayu belaka... cakap tak serupa bikin.. ceitttttttt....... so.. korang percaya kan i masih single..hahahahaha...... single..tapi available setelah i jadi 'seseorang'.. wah gitu.. misteri nusantara habis ayat kan....so... rase tak taste i pelik?? tak?? ye???? macam i cakap..lain orang..suka lain perasa..ye tak... so.. boleh bayang tak lelaki idaman i??????????????????????http://www.emocutez.com
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya