Wednesday, March 23, 2011

bile i dah lupe diri!

style='width: 36px; height: 26px;'/>
rupe-rupenye.. buat assignment itu lebih indah dari mengira anak semut yang baru lahir... wah..... setelah 4 sem i bertapa martopo di bumi banyak pokok nih.. baru i rase indahnya buat assignment....haahhahah... assignment yang free of copy paste sangat menyeronokkan..hahahah.. rase macam nak lompat bintang 50 kali sempena meraikan hari nih...keh3....maksimum muka surat yang diwasiatkan kat i 2 pages.. nak lebih boley tak???????

seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya