Saturday, April 30, 2011

budaya copy paste yang sungguh meng"ewwwwww' kan

MyEm0.Comhallu hallu mashmallow. tajuk entry panjang tak hengat, owh ok, mesti korang ingat i tertulis entry kat part title. erm, i tidaklah sebegitu naif okey, i masih beminda positif, diri aktif, berdaya maju, okey..cukuplah tu kan.. kalau mahu i senarai..mungkin i perlu menukar tajuk entry i jadi...hmmm.. ciri-ciri menantu pilihan mak mentua berpangkat datin.. perlu ke datin tu??MyEm0.Com ::perlu:: berbalik kepada tajuk entry yang panjang nauzubillah tuh... owh ok.. sebagai student..i paham.. copy paste ni adalah sebahagian hidup para student..macam bulu dan hidung(ewww selekeh) MyEm0.Comtak dapat dipisahkan... tapi..adakah i nak cerita pasal copy paste assignment tu?? adakah??? mungkinkah??? nope... nak dijadikan cerita, i adalah pengunjung setia site [gosip-gosip] ni... okey..mengaku, i suka baca gosip-gosip artis.. so, baru-baru ni..kecoh sealam malaysia bila ada 2 group baru memperkenalkan diri mereka sebagai "K-POP GROUP IN MALAYSIA" eww....muntah pisang!MyEm0.Com ni lah orang kita.. suka sangat mengagungkan cara barat...ha?? okey..i mengaku..i minat cerita-cerita korea..ha?? condem diri sendiri?? tak lah..i cuma minat...i tak sampai terikut-ikut budaya mereka..i tak pegi tempat-tempat macam ni [sini]..or else..i tak pakai baju-baju macam [ini]... buat apa lah nak ikut budaya barat kalau budaya sendiri pun tak terikut...MyEm0.Com owh..apa?? i tak ikut perkembangan dunia moden?? i rasa..ikut apa yang boleh dicontohi je... yang tak patut...erm...sama-sama lah renungkan dan selamat beramal... ni lah hasilnya kalau terlalu taksub..haish...

24:7?? what the crocodile!!!
nama group yang sangat entah apa....kalau ye pun..bagilah nama melati k..melur k?? ehem..nampak tak komersial pulak...MyEm0.Comtapi...kenapa mereka yang ewwwwwww ni memilih 24:7?? sebab kan kat korea ada existing  group macam 2am..2pm..4minute.. so...konon lah..kononnye nak juga ada unsur-unsur masa dalam nama kumpulan diaorg nih..bajet super junior lah ni.. i tengok..dah macam super pengganas je...MyEm0.Com macam orang suruhan mail lambung je kan..hmm...well. kalau i panggil diaorng gengster kampung durian..sesuai tak????

ewwww..... macam nak tadah air hujan je...pssttt: kalau badan  six packs takpelah jugak...
muntah PINK...uwekkkkkkk..
nampak tak...simptom-simptom kecelaruan identiti disini.. yang gambar first..macam pengganas...yang gambar last ni..macam..ewwww.... peserta pertandingan mamat DONUT

ingat i tergoda hape????
gula-gula??? yerk.. nama macam kumpulan kanak-kanak nak masuk pertandingan menyayi lagu patriotik je... ceh.. bajet SNSD, wonder girls, 4 minutes lah ni..okey....bad job!MyEm0.Com i pon tak paham..kenapa perlu tayang kaki yang tak berapa nak langsing tu?? yup..memang sangat korea lah kan... so..biar orang kat luar boleh menikmati kaki you yang sangat shape tu kan.. MyEm0.Comwell.. kalau tak tumjuk peha..tak lah jadi "KPOP" group kan... okey.. i nak cakap... "hey..i suka tengok you all tayang kaki tuh.. tak payah lah i nak pergi jauh kat korea semata-mata nak tengok SNSD" (tangan didada, mata ke atas)..*i minat snsd ke?? tak rasenya*MyEm0.Com

hye gediks..i peminat no.1 u all...MyEm0.Com
so...i tahu mesti ada yang kata..."wah, suke-suke je condem orang ye..appreciate lah usaha mereka.. kalau orang korea tuh..mamat-mamat jambu tuh..korang suka pulak..tak kutuk-kutuk habisan pulak"...MyEm0.ComDer...tu memang trademark diaorng..muka-muka hero stok jambu.. heroin pulak stok tayang-tayang betis+peha.. let them be lah... mereka tak copy orang lain pun...yang kita ni..i tak paham..kenapa perlu nak copy on others??? sekejap lagi..kalau demam afrika..mai semua buat group waka-waka pulak..kejap lagi...demam dangdut..semua pun nak buat kumpulan gelek screwdriver pulak...apa motif mereka sebenarnya?? MyEm0.Comorang luar sebenarnya lagi appreciate bila kite zapin ke, boria ke..mak yong ke..sebab bende tuh kat sini je ada... so..anda rasa..patut ada ke group yang macam ewww ni kat malaysia?? MyEm0.Comagak-agak.. brape juta peminat diaorg boleh kumpul???

credit to beautifulnara for the picture
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

Monday, April 25, 2011

jom kira cukai bersama-sama....

wish all the best for all UPM accounting students for 1st paper tomorrow. " MALAYSIAN TAXATION" especially ME. gambateh..


seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

Saturday, April 23, 2011

♥♥ jubli emas putih to my kawaiiii blog... ♥♥

wah..entry i yang ke 101...kemon la..orang buat jubli emas...sebab i tak suke beno dgn emas..i ambik emas putih... semoga blog i dijauhkan dari anasir-anasir jahat..hahahahahahha
blog tempat i suka-suki...hahahahhaha
i love my bestie....."sekejap sahaja"
http://www.emocutez.com 


seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

Friday, April 22, 2011

be more with less.......



MyEm0.Comhaluu mashmallow.... owh..ape kaitan tajuk entry i dengan video lawak mantop by jambu nih.... i memang follow maharaja lawak every week..heheheh...jambu is one of group that i look forward every week..ecececece...pengunaan bahasa inggeris yang entah ape2...wah..sebenarnya i berlatih..heheheh.. sebab noh kata nak ajak i pegi paris for their next visit...MyEm0.Comerm..yelah..yang visit kali ni..noh kate..bi i tak berapa mantap..tuh yang i ditinggalkan sorang-sorang...okeyh..patah balik kepada tajuk entry i... pekebenda alah lah kan...okey... i tahu...bila tengok video nih..for sure...korang akan gelak guling-guling..hentak-hentak kaki...hentak meja..pecahkan tingkap kaca....bakar rambut sendiri...(erm....nampak melampau dah sungguh ganas)MyEm0.Com... i nak korang tengok video nih dari sisi lain...owh.. kalau korang perasan...diaorng ni tak banyak cakap pon dis week...main jogging-jogging je pon atas pentas...tapi...boleh jadi group yang gile baban best dis week...MyEm0.Comyang si AMIR  cakap tak berenti pon..still medapat kutukan serta kejian dari orang ramai...erm..nampak tak di sebalik ape yang i nak cakap..okeyyy..pandai... meh i terangkan dalam bahasa yang lebih mudah...kirenye...orang yang banyak cakap..pot pet..siang malam..pagi petang...kadang-kadang tak bagi kesan ape pon kat orang sekeliling....cakap banyak...satu pon tak boleh pakai kadang-kadang...MyEm0.Comtapi sesetengah orang..cakap 2 patah perkataan je pon... sangat boleh influence orang gile-gile punye...dalam situasi tengah study week nih...kadang-kadang..orang yang belajar gile-gile punye..habis satu buku direbus...sometimes tak boleh jawab..and kadang-kadang.orang yang belajar sikit je pon...berangan je lebih..wah..result tinggi menggunung...mengapa??? belajar banyak...tapi tak paham..dan belajar sikit..tapi tahap kefahaman tuh sangat maksimu...tulah bezanyaMyEm0.Com...so...anda termasuk dalam kategori mane???MyEm0.Com

seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

Wednesday, April 20, 2011

betul ke?? macam tak caye...

wey..der....dah study week... macam tak caye...hahahahah.. selamat berfinal para blogger sealam semesta

seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

Saturday, April 16, 2011

nak tunggu sampai bile lah agaknya.........

MyEm0.Comhaluuu mashmallow...yuhuuu... wah..tajuk entry i panjang tak hengat...agaknya..ape yang i nak cerita yep..hmm...yang penting..bukan pasal si ND yang sudah menggedik dengan sam i tuh *sigh.... mungkin entry ni i nak buat pendek je...heheh..yeke??boleh caye??? okey2... nak cerita pasal nasihat menasihati..huh... adakah i seorang yang suka nasihat orang??hmm...tengok keadaan....kalau macam musim kemarau berpanjangan tuh.... better to shut up lah..MyEm0.Comhahahha...kenapa?? sebab kadang-kadang...ada orang tak suka kan....rasa tercabar kalau ada orang yang menegur...okey2..i admit..kadang-kadang..i tersentap juga..tapi bila i pikir-pikir..tanya pendapat semut dan sekalian buaya..betul juga ape yang ditegur tuh...main point is...jangan cepat melenting bila ditegur..okey2...mesti takut nak tegur orang kan(i termasuk) sebab sure-sure peluru berpandu amerika keluar...ops:: mesti diaorang akan bilang
kau ingat kau bagus sangat lah sampai nak tegur-tegur aku
well..ini adalah ciri-ciri orang yang tak buleh menerima teguran...okey2..i nak tanya..ade ke orang yang perfect dalam dunia kita sekarang ni??????? MyEm0.Comnope...the answer is absolutely nope..kan2...so...takkan lah nak tunggu sampai kita mencapai takat kesempurnaan baru layak nak tegur orang....okey2..kadang-kadang memang diri tuh tak betul...so...tu lah gunanya saling nasihat menasihati... u nasihat i bila i terlalu obses dengan buaya...and i akan tegur bila semut u nak usha buaya i..wah..contoh i nih sangat entah ape-ape  kan..::huh:: macam tu lah... so..sebenarnya tegur tu bukan sebab tahap molekul jelous yang melampau-lampau taw!! tapi sebab kita ni dok lah sayang kat kawan serta sahabat handai..rakan taulan...saudara mara... i pun akan sentiasa ingatkan diri i..MyEm0.Com tak payah lah merajuk hati kepiluan kat kawan kite bile kene tegur..buruk rupenye..::dush3::
biasakan yang betul, betulkan yang biasa
MyEm0.Comrenung-renungkan..dan..selamat beramal...


seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

Friday, April 15, 2011

i kechiwa..sumpah...

sam...sampai hati u buat i yang cumel ni macam ni..how come u boleh main polis entry dengan ND tuh... nak tangkap tuh sentuh je larh..toksah peluk-peluk kemain... serious..i kechiwa dengan u...motif??::sape i nie??:: kenapa i emo tetibe:: okey...i admit..i lah kekasih gelap sam yang die janji nak bagi 1 juta buat hantaran...demand?? nope...sam yang ikhlas...tu pun sebab campur harga kereta mini cooper plus villa mewah kat damansara..ha?? okey...i mengaku..semua tuh tak betul..bukan mini cooper+vila..i mintak banyak lagi..soryy.. mengaku...i mata dollar$$$$...rm kecik sangat...

freez kejap masa main polis entry
muka ND nampak macam ewwwwwwwwwww
sam sebenarnye tengah bayangkan i...awwwwww
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

Wednesday, April 13, 2011

kubur masing-masing..ok..fine...

MyEm0.Comhallo mashmallow!!!! wah..tagline yang sangat cute kan...i ni..malam-malam buta pun gagah nak update blog chumel kesayangan alam semesta ni...hmm..dapat tengok tak tajuk entry i yang agak seram tuh..macam sekuel filem khurafat tak???? okey..okey..i mengaku..samsul yusof ade offer i untuk jadi partner die dalam sekuel terbaru ni....*pasarah...MyEm0.Comokey2..i tipu lagi...::dush3:: khurafat pon sampai bile2 pon i takkan berani tengok.. *sumpah...MyEm0.Com  mengaku: i sangat penakut... okey2..rasenya dah keluar tajuk ni...jeng3..masuk balik...wah..cerita pasal kubur ni..i tak sabar nak tunggu ajal ke??? hey..ingat mati itu wajib okey...back to strory mory lori okey.. pernah tak telinga korang berdesing bile ade orang cakap kat korang macam tajuk entry i tu?? penah tak?? of course penah kan.. tipu tak baik.. dulu..bila ada orang cakap kat i.."weh, kubur masing2"..i akan jadi clueless...spechless..colourless..odourless... choiiii....... MyEm0.Comtapi sekarang..... hahaahahahah...berani sekarang nak cakap kat i macam tuh..i bawak segerombolan askar semut i..serang orang tu..hahahha..bala tentera semut yang i dah latih dengan ilmu-ilmu amerika...okey..sound kejam...MyEm0.Comder(wah..i semakin mirip suami i) memang lah kubur masing-masing...tapi kan.. i tak tahu pulak..lepas u meninggal... mayat u boleh lompat-lompat sendiri..gali liang lahat sendiri..tanam diri sendiri..wah..ajaib! MyEm0.Comingat...bukan semuat yang akan tolong korang...manusia-manusia baik hati sedunia lah yang akan tolong uruskan semua untuk korang...owh...even tolong sembahyangkan korang...kan orang lain jugak yang bersusah payah, bertungkus lumus, berpenat lelah...berhingus-hingusan menolong korang.. so..kalau orang nasihat tuh.... jangan lah balas ayat peluru berpandu israel tuh....MyEm0.Com.lagipun..kite akan kongsi2 taman perumahan..manelah tahu..berjiran pulak ye...tanah wakaf lah katakan...siap tok imam muda hensem nauzubillah..tolong siap bace talkin... dan-dan tuh..ha..takkan baru nak menyesal kan..kan..MyEm0.Com.so..kalau orang bagi nasihat..jangan kalis peluru sangat ye.... pakai baju hujan saje... kalis air liur... bye..bye tok kelembai...MyEm0.Com
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya