Friday, April 22, 2011

be more with less.......

style='width: 36px; height: 26px;'/>


MyEm0.Comhaluu mashmallow.... owh..ape kaitan tajuk entry i dengan video lawak mantop by jambu nih.... i memang follow maharaja lawak every week..heheheh...jambu is one of group that i look forward every week..ecececece...pengunaan bahasa inggeris yang entah ape2...wah..sebenarnya i berlatih..heheheh.. sebab noh kata nak ajak i pegi paris for their next visit...MyEm0.Comerm..yelah..yang visit kali ni..noh kate..bi i tak berapa mantap..tuh yang i ditinggalkan sorang-sorang...okeyh..patah balik kepada tajuk entry i... pekebenda alah lah kan...okey... i tahu...bila tengok video nih..for sure...korang akan gelak guling-guling..hentak-hentak kaki...hentak meja..pecahkan tingkap kaca....bakar rambut sendiri...(erm....nampak melampau dah sungguh ganas)MyEm0.Com... i nak korang tengok video nih dari sisi lain...owh.. kalau korang perasan...diaorng ni tak banyak cakap pon dis week...main jogging-jogging je pon atas pentas...tapi...boleh jadi group yang gile baban best dis week...MyEm0.Comyang si AMIR  cakap tak berenti pon..still medapat kutukan serta kejian dari orang ramai...erm..nampak tak di sebalik ape yang i nak cakap..okeyyy..pandai... meh i terangkan dalam bahasa yang lebih mudah...kirenye...orang yang banyak cakap..pot pet..siang malam..pagi petang...kadang-kadang tak bagi kesan ape pon kat orang sekeliling....cakap banyak...satu pon tak boleh pakai kadang-kadang...MyEm0.Comtapi sesetengah orang..cakap 2 patah perkataan je pon... sangat boleh influence orang gile-gile punye...dalam situasi tengah study week nih...kadang-kadang..orang yang belajar gile-gile punye..habis satu buku direbus...sometimes tak boleh jawab..and kadang-kadang.orang yang belajar sikit je pon...berangan je lebih..wah..result tinggi menggunung...mengapa??? belajar banyak...tapi tak paham..dan belajar sikit..tapi tahap kefahaman tuh sangat maksimu...tulah bezanyaMyEm0.Com...so...anda termasuk dalam kategori mane???MyEm0.Com

seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya