Saturday, April 30, 2011

budaya copy paste yang sungguh meng"ewwwwww' kan

style='width: 36px; height: 26px;'/>
MyEm0.Comhallu hallu mashmallow. tajuk entry panjang tak hengat, owh ok, mesti korang ingat i tertulis entry kat part title. erm, i tidaklah sebegitu naif okey, i masih beminda positif, diri aktif, berdaya maju, okey..cukuplah tu kan.. kalau mahu i senarai..mungkin i perlu menukar tajuk entry i jadi...hmmm.. ciri-ciri menantu pilihan mak mentua berpangkat datin.. perlu ke datin tu??MyEm0.Com ::perlu:: berbalik kepada tajuk entry yang panjang nauzubillah tuh... owh ok.. sebagai student..i paham.. copy paste ni adalah sebahagian hidup para student..macam bulu dan hidung(ewww selekeh) MyEm0.Comtak dapat dipisahkan... tapi..adakah i nak cerita pasal copy paste assignment tu?? adakah??? mungkinkah??? nope... nak dijadikan cerita, i adalah pengunjung setia site [gosip-gosip] ni... okey..mengaku, i suka baca gosip-gosip artis.. so, baru-baru ni..kecoh sealam malaysia bila ada 2 group baru memperkenalkan diri mereka sebagai "K-POP GROUP IN MALAYSIA" eww....muntah pisang!MyEm0.Com ni lah orang kita.. suka sangat mengagungkan cara barat...ha?? okey..i mengaku..i minat cerita-cerita korea..ha?? condem diri sendiri?? tak lah..i cuma minat...i tak sampai terikut-ikut budaya mereka..i tak pegi tempat-tempat macam ni [sini]..or else..i tak pakai baju-baju macam [ini]... buat apa lah nak ikut budaya barat kalau budaya sendiri pun tak terikut...MyEm0.Com owh..apa?? i tak ikut perkembangan dunia moden?? i rasa..ikut apa yang boleh dicontohi je... yang tak patut...erm...sama-sama lah renungkan dan selamat beramal... ni lah hasilnya kalau terlalu taksub..haish...

24:7?? what the crocodile!!!
nama group yang sangat entah apa....kalau ye pun..bagilah nama melati k..melur k?? ehem..nampak tak komersial pulak...MyEm0.Comtapi...kenapa mereka yang ewwwwwww ni memilih 24:7?? sebab kan kat korea ada existing  group macam 2am..2pm..4minute.. so...konon lah..kononnye nak juga ada unsur-unsur masa dalam nama kumpulan diaorg nih..bajet super junior lah ni.. i tengok..dah macam super pengganas je...MyEm0.Com macam orang suruhan mail lambung je kan..hmm...well. kalau i panggil diaorng gengster kampung durian..sesuai tak????

ewwww..... macam nak tadah air hujan je...pssttt: kalau badan  six packs takpelah jugak...
muntah PINK...uwekkkkkkk..
nampak tak...simptom-simptom kecelaruan identiti disini.. yang gambar first..macam pengganas...yang gambar last ni..macam..ewwww.... peserta pertandingan mamat DONUT

ingat i tergoda hape????
gula-gula??? yerk.. nama macam kumpulan kanak-kanak nak masuk pertandingan menyayi lagu patriotik je... ceh.. bajet SNSD, wonder girls, 4 minutes lah ni..okey....bad job!MyEm0.Com i pon tak paham..kenapa perlu tayang kaki yang tak berapa nak langsing tu?? yup..memang sangat korea lah kan... so..biar orang kat luar boleh menikmati kaki you yang sangat shape tu kan.. MyEm0.Comwell.. kalau tak tumjuk peha..tak lah jadi "KPOP" group kan... okey.. i nak cakap... "hey..i suka tengok you all tayang kaki tuh.. tak payah lah i nak pergi jauh kat korea semata-mata nak tengok SNSD" (tangan didada, mata ke atas)..*i minat snsd ke?? tak rasenya*MyEm0.Com

hye gediks..i peminat no.1 u all...MyEm0.Com
so...i tahu mesti ada yang kata..."wah, suke-suke je condem orang ye..appreciate lah usaha mereka.. kalau orang korea tuh..mamat-mamat jambu tuh..korang suka pulak..tak kutuk-kutuk habisan pulak"...MyEm0.ComDer...tu memang trademark diaorng..muka-muka hero stok jambu.. heroin pulak stok tayang-tayang betis+peha.. let them be lah... mereka tak copy orang lain pun...yang kita ni..i tak paham..kenapa perlu nak copy on others??? sekejap lagi..kalau demam afrika..mai semua buat group waka-waka pulak..kejap lagi...demam dangdut..semua pun nak buat kumpulan gelek screwdriver pulak...apa motif mereka sebenarnya?? MyEm0.Comorang luar sebenarnya lagi appreciate bila kite zapin ke, boria ke..mak yong ke..sebab bende tuh kat sini je ada... so..anda rasa..patut ada ke group yang macam ewww ni kat malaysia?? MyEm0.Comagak-agak.. brape juta peminat diaorg boleh kumpul???

credit to beautifulnara for the picture
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

9 orang lompat katak:

Anonymous said...

aq rse kpop group in malaysia x brape ssuai la...
cam pelik je aq tgok..he3

oya nazira said...

yup..better buat zapin-pop ke..mak yong-pop ke...

e.L.i.e said...

hahaha... aku pon benci. euuwww geli. nak tiru2 plak... tak sesuai ok... muka tak seberapa, tak yah la nak meng copy.... uh uh geli...

oya nazira said...

yup....ni korea versi burn punye...

Anonymous said...

wahhhh,,,bravo ar naz...first time aku nk komen...-ina-

oya nazira said...

wah.ina..tahniah2..hahahaha

Anonymous said...

woitt naz,..follow laa blog akue jugok,.hahah,..ko jd laa yg pertame,..hhahah,.xd follwer kot blog hambe ni,..hah
-wawa-
ourlifeflow.blogspot

angah said...

aahhaahahahahaha....
ak nk wat group coklat susu... hahaha... cik buaya nk join?

oya nazira said...

cik buaya tak makan coklat mahupun minum susu...kalau join, kena sediakan gula-gula..hahahhaha

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya