Friday, April 15, 2011

i kechiwa..sumpah...

style='width: 36px; height: 26px;'/>
sam...sampai hati u buat i yang cumel ni macam ni..how come u boleh main polis entry dengan ND tuh... nak tangkap tuh sentuh je larh..toksah peluk-peluk kemain... serious..i kechiwa dengan u...motif??::sape i nie??:: kenapa i emo tetibe:: okey...i admit..i lah kekasih gelap sam yang die janji nak bagi 1 juta buat hantaran...demand?? nope...sam yang ikhlas...tu pun sebab campur harga kereta mini cooper plus villa mewah kat damansara..ha?? okey...i mengaku..semua tuh tak betul..bukan mini cooper+vila..i mintak banyak lagi..soryy.. mengaku...i mata dollar$$$$...rm kecik sangat...

freez kejap masa main polis entry
muka ND nampak macam ewwwwwwwwwww
sam sebenarnye tengah bayangkan i...awwwwww
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya