Saturday, April 09, 2011

kalaulah cik doraemon itu wujud....

style='width: 36px; height: 26px;'/>
http://www.emocutez.comwah..halu..halu..halu...i kembali dengan entry yang comel sealam semesta...dah lama rasenye i tak hapdate ini blog pujaan hati malaya.... hmm..tajuk i..berkisarkan watak cartoon kesukaan i..dulu..kini..dan selamanya.... doraemon...korang suka tak?? suka kan..i paling suka bila die bawak keluar segala menatang dari poket kecik die tuh..wah..i sangat teruja..hahahha..sanggup bertumbuk-tumbuk untuk berebut tengok cerita sang kucing yang paling kacak nih...meh i kenalkan...doraemon adalah seekor kucing yang kacak bergaya...kipas susah mati dorayaki..dan sangat gerun nauzubillah bile nampak tikus...tapi..hormon kegatalannya akan meningkat 100% bila nampak kucing betina yang cun bergaya.... kenapa i suka tengok doraemon???? sebab gajet-gajet die yang sangat super awesome..hahahah(of course lah...dah namenye cartoon kan)... kalaulah encik doraemon ni wujud... i nak gunakan segala gajet2 die untuk kepentingan diri i...hahahah...

1. mesin masa
   http://www.emocutez.comwah..i nak buat ape?? i nak g mase depan..nak tengok..berapa anak i ade...dan agak-agak..sapelah suami i..hahahhaha....bolehlah i dari awal-awal mengawasi bakal suami i tu secara diam2...hahaha... tak mau lah die manggatal-gatal..sebab i nak suami i suci bersih dari sifat kegatalan...lepas tuh..i nak tengok pointer i setiap sem..kalau agak-agak tak ok..i kenalah belajar habis gila...i akan mengerah segala semut di bilik i untuk sama-sama membantu i...tapi...tak payah study pon ok..sebab?? i boleh tengok soalan final awal2,...hahaha...bijak kancil tak i??? lepas tuh..i nak tengok..agak-agak...sapelah isteri shaheizy sam..hahahha..tup2..tiba-tiba i kan....hip..hip..horayyyyyy.....


2. pintu ke mana sahaja
    http://www.emocutez.comini paling bohong..tapi i kalau ade pintu ni...wah....perkara pertama i nak buat adalah balik rumah setiap hari..setiap hari okeyyyy!!! agak-agak i malas nak makan...i bukak pintu..sampai rumah...mak i mesti-mesti dah get ready makanan..jimat duit i....juga jimat tambang bas i..wah...agak-agak nak pegi show cn blue... i dengan bangga senang hatinya...melangkah je..wah..seronok.rase macam nak lompat bintang kan...heheheh... senang lah i nak hantar mak ayah i pegi mekah...tak payah susah-susah nak tempah tiket flight.... lepas tuh...mesti mak ayah i nak pegi mekah setiap minggu..hahahahah...


3. pensil ajaib
  http://www.emocutez.com masa i budak-budak hingusan dulu..konon-konon....pensil ajaib yang i maksudkan di atas tuh boleh lah menjawab segala soalan exam i sehinggat takat maksimum markahnya..sehingga semua lecture boleh pusing-pusing mate sebab jawapan i perfect sangat..hahahha...jahat tak i???? takpe...untuk masa depan i.... mesti mak ayah i bangga..... confirm...i tak bawak bekas pensil dah...bawak pensil ajaib je... ringan beg...




http://www.emocutez.comtapi..i tahu...doraemon musti takde..........
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya