Wednesday, April 13, 2011

kubur masing-masing..ok..fine...

style='width: 36px; height: 26px;'/>
MyEm0.Comhallo mashmallow!!!! wah..tagline yang sangat cute kan...i ni..malam-malam buta pun gagah nak update blog chumel kesayangan alam semesta ni...hmm..dapat tengok tak tajuk entry i yang agak seram tuh..macam sekuel filem khurafat tak???? okey..okey..i mengaku..samsul yusof ade offer i untuk jadi partner die dalam sekuel terbaru ni....*pasarah...MyEm0.Comokey2..i tipu lagi...::dush3:: khurafat pon sampai bile2 pon i takkan berani tengok.. *sumpah...MyEm0.Com  mengaku: i sangat penakut... okey2..rasenya dah keluar tajuk ni...jeng3..masuk balik...wah..cerita pasal kubur ni..i tak sabar nak tunggu ajal ke??? hey..ingat mati itu wajib okey...back to strory mory lori okey.. pernah tak telinga korang berdesing bile ade orang cakap kat korang macam tajuk entry i tu?? penah tak?? of course penah kan.. tipu tak baik.. dulu..bila ada orang cakap kat i.."weh, kubur masing2"..i akan jadi clueless...spechless..colourless..odourless... choiiii....... MyEm0.Comtapi sekarang..... hahaahahahah...berani sekarang nak cakap kat i macam tuh..i bawak segerombolan askar semut i..serang orang tu..hahahha..bala tentera semut yang i dah latih dengan ilmu-ilmu amerika...okey..sound kejam...MyEm0.Comder(wah..i semakin mirip suami i) memang lah kubur masing-masing...tapi kan.. i tak tahu pulak..lepas u meninggal... mayat u boleh lompat-lompat sendiri..gali liang lahat sendiri..tanam diri sendiri..wah..ajaib! MyEm0.Comingat...bukan semuat yang akan tolong korang...manusia-manusia baik hati sedunia lah yang akan tolong uruskan semua untuk korang...owh...even tolong sembahyangkan korang...kan orang lain jugak yang bersusah payah, bertungkus lumus, berpenat lelah...berhingus-hingusan menolong korang.. so..kalau orang nasihat tuh.... jangan lah balas ayat peluru berpandu israel tuh....MyEm0.Com.lagipun..kite akan kongsi2 taman perumahan..manelah tahu..berjiran pulak ye...tanah wakaf lah katakan...siap tok imam muda hensem nauzubillah..tolong siap bace talkin... dan-dan tuh..ha..takkan baru nak menyesal kan..kan..MyEm0.Com.so..kalau orang bagi nasihat..jangan kalis peluru sangat ye.... pakai baju hujan saje... kalis air liur... bye..bye tok kelembai...MyEm0.Com
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya