Monday, April 04, 2011

manusia memang selalu tak puas!-bhg 2-

style='width: 36px; height: 26px;'/>
http://www.emocutez.comhai everybody.... wah..i practice speaking sebab SAM nak bawak i g disneyland....wah gitu..... hokey2.. part kali ini.. i nak bawak korang semua..melayan perasaan naluri keibuaan korang??????????? hmmm... tak sesuai..naluri kedewasaan korang..menerjah perkara2 negatif disebalik tajuk i...( wah..misteri benar ayat i)..i nak cerita side negatif tentang tahap molekul di dalam kepuasan manusia...

1. bile dah kaya
  http://www.emocutez.com bile i cakap pasal molekul kepuasan manusia nih..memang takkan habis... yang kaya..makin nak kaya..yang miskin..makin malas membanting tulang 4 kerat...tapi..hari ni..i nak zoom in pada mister2 kaya..... i bagi contoh.. kalau lah manusia nih sentiasa bersyukur..takdenye gejala rasuh dalam kalangan rasaksa-rasaksa nih..... wey rasaksa....duit gaji ko tuh atas cukai bapak aku weyyyy...... ko buat main2 rasuh pulak ye... aku report sama tuan inspektor semut api...ciss...ni lah menteri  rasaksa...i tak paham.korang paham????


2. ade awek hot macam mizz nina
   http://www.emocutez.comgejala nih pun..i tak paham... weh... mizz nina tuh howt okeyy... manusia nih.. bile dah dapat yang cantik nauzubillah... ish.. takmo mengalah..jumpe awek hot sikit..wah..mulalah...ikut perkembangan semasa lah kononnya... i nak bagi contoh( entry i memang sarat dengan contoh2)... dulu2... zaiton sameon tuh dah cun habis lah... lame sikit.. musim kak pah..ha... tukar awek style kak pah pulak.. tup2.. datuk siti kluar..tukar lagi...tak up to date lah pulak kalau awek stok2 kak pah kan... bile muncul lisa surihani.. masing2 mengaku tak de steady GF...sekarang??? masing2 nak cari awek tudung litup..macam irma hasmie...wah.. manusia2...habis yep encik2 buaya...telah membuatkan tangan2 bekas awek die basi dah..rugi2... girls!! beware of encik lelaki buaya!!!


4. muka dah perfect mantoppppp......
   http://www.emocutez.comni jenayah serius... i sangat mementingkan kecantikan semulajadi alam buana... tapi..manusia sekarang.. muka dah subhanallah lawa...tapi.. sebab molekul ketidak puas hatian tu membuak-buak macam gunung berapi...ha...tu lah dok cucuk sana...cuck sini... puh sana...puh sini.... dah buat cucuk2 pulak..dengan bangganya..'eh.. ni muka asli i'..ceh..mestilah..mane ade orang tinggal bayi cacing tengah jalan mau ngaku..... tolong lah.. obvious sangat muka korang tu...hahah... kang tak pasal.. muka dah nauzubillah lawa...dah jadi senget2 macam zahida rafik sorang artis tuh( wah..i macam abg rambut ketak)..lagipun..ingatlah kawan-kawan i seluruh alam semesta..tak boleh ye mengubah ciptaan Allah tanpa sebab yang dibenarkan...
http://www.emocutez.comdan banyak lagiii..... kalau ade ape2 pertanyaan..kaunter pertanyaan i dibuka di seluruh busut2 di sekitar lembah klang yep...
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

2 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya