Saturday, April 16, 2011

nak tunggu sampai bile lah agaknya.........

style='width: 36px; height: 26px;'/>
MyEm0.Comhaluuu mashmallow...yuhuuu... wah..tajuk entry i panjang tak hengat...agaknya..ape yang i nak cerita yep..hmm...yang penting..bukan pasal si ND yang sudah menggedik dengan sam i tuh *sigh.... mungkin entry ni i nak buat pendek je...heheh..yeke??boleh caye??? okey2... nak cerita pasal nasihat menasihati..huh... adakah i seorang yang suka nasihat orang??hmm...tengok keadaan....kalau macam musim kemarau berpanjangan tuh.... better to shut up lah..MyEm0.Comhahahha...kenapa?? sebab kadang-kadang...ada orang tak suka kan....rasa tercabar kalau ada orang yang menegur...okey2..i admit..kadang-kadang..i tersentap juga..tapi bila i pikir-pikir..tanya pendapat semut dan sekalian buaya..betul juga ape yang ditegur tuh...main point is...jangan cepat melenting bila ditegur..okey2...mesti takut nak tegur orang kan(i termasuk) sebab sure-sure peluru berpandu amerika keluar...ops:: mesti diaorang akan bilang
kau ingat kau bagus sangat lah sampai nak tegur-tegur aku
well..ini adalah ciri-ciri orang yang tak buleh menerima teguran...okey2..i nak tanya..ade ke orang yang perfect dalam dunia kita sekarang ni??????? MyEm0.Comnope...the answer is absolutely nope..kan2...so...takkan lah nak tunggu sampai kita mencapai takat kesempurnaan baru layak nak tegur orang....okey2..kadang-kadang memang diri tuh tak betul...so...tu lah gunanya saling nasihat menasihati... u nasihat i bila i terlalu obses dengan buaya...and i akan tegur bila semut u nak usha buaya i..wah..contoh i nih sangat entah ape-ape  kan..::huh:: macam tu lah... so..sebenarnya tegur tu bukan sebab tahap molekul jelous yang melampau-lampau taw!! tapi sebab kita ni dok lah sayang kat kawan serta sahabat handai..rakan taulan...saudara mara... i pun akan sentiasa ingatkan diri i..MyEm0.Com tak payah lah merajuk hati kepiluan kat kawan kite bile kene tegur..buruk rupenye..::dush3::
biasakan yang betul, betulkan yang biasa
MyEm0.Comrenung-renungkan..dan..selamat beramal...


seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya