Friday, May 06, 2011

quick entry..he did wish me..awwwwww

style='width: 36px; height: 26px;'/>
hallu mashmallow.... just quick entry..pendek-pendek sahaja.. tadi pagi, sebelum pergi berperang untuk kertas tek kuan, i wish morning to QI RAZALI... QI RAZALI hokeyy.. siap boleh suruh dia wish me luck..yelah, i ada 2 paper hari ni..and u know what, dia wish kat i.. ceh, i excited lebih..yelah..dalam banyak-banyak komen, i je yang cakap pasal exam paper. and dia wish kat orang yang ada paper final today.. i perasan lah sebab i je yang komen pasal paper final..perasan tak??? so what kan..kau hade??????


screenshoot sbg bukti...awwwwwwwwww
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya