Monday, May 02, 2011

yup, blogwalking adalah kerja tetap i..

style='width: 36px; height: 26px;'/>
MyEm0.Comhallu hallu mashmallow...tajuk entry kali ni macam tak catchy lah.tapi i nak jugak tulis..well..tepukan gemuruh kepada i sebab entry i yang sebelum ni mendapat viewer yang sangat amazing..yang i tak pernah capai dalam mana-mana entry i sebelum nih...wahahah... MyEm0.Comberbangga walaupun i tak pernah mengejar viewer... sebab berblogging ni macam hobi waktu berbosan i..owh.. i dah jumpa hobi i yang sebenarnya..heheheh.. blogwalking?? apakah?? i tahu...kebanyakan blogger suka blogwalking...termasuk diri i..yang bukan bergelar blogger pun tak kurang..suka blogwalking.. tak kisah lah..tengok gosip-gosip artis ke, online shopping ke, or else. kerja tetap i setiap hari(kecuali time-time final macam ni) adalah blogwalking. ha?? mengejar viewer?? nope,MyEm0.Com i tak pernah berharap ada orang view blog i setiap hari beratusan riban... sebab kadang-kadang, viewer i 0 je pun.. kadang-kadang pun 1.. tu pun sebab i view sendiri..hahah saje sedapkan hati... MyEm0.Comada blogger beranggapan bahawa blogwalking ni sia-sia... sebab bila blogwalking, mesti tinggal mesej kat shoutbox tu "follow u, follow me back" what the crocodile kan..hahah.. i dah blogwalking banyak blog.. yang paling banyak untuk cari tutorial  buat blog i jadi sangat kawaiii... yang selain tuh, i blogwalking blog diaorang dan baca entry-entry diaorang sebab most of them, diaorang punya kualiti entry sangat mengagumkan...walllllaa!!MyEm0.Com  i kalau dah seronok, habis kadang-kadang entry nostalgia diaorang pun i baca, kadang-kadang, tabiat blogwalking i sangat dahsyat, i tak pernah meninggalkan komen di blog-blog diaorang sebab i tak berharap pun diaorng melawat blog i sebab i teramatlah malu sebab kualiti entry i belum mencapai tahap spesifikasi yang meletopssssss..MyEm0.Com sebab ada orang komen blog others untuk dapatkan ramai followers.. owh, what so hebat about having many followers??? even blog [fatin liyana] yang i view 24:7 pun i tak jadi follower dia..  i paling gile baban terkejut bila i telah tersinggah dan terbaca blog awek kepada adik kamal adli [sini].. superb..MyEm0.Comhahha.. i berbangga dengan diri sendirii sebab tahap blogwalking i yang dah sampai tahap i pun tak tahu nak cakap...ngeh... blog dia sangat comel tapi most of entry dia cerita pasal personal... nak tengok adik kamal adli?? berkunjunglah ke blog beliau..  i bukanlah pergi blogwalking kat blog awek-awek cumel yang lelaki-lelaki ganteng sahaja.. MyEm0.Comhobi yang yang tak boleh ditahan, melawat ke blog pembangkang, opss.. tak boleh bagi link..hehehhe.. seronok baca blog pembangkang ni.. yelah, most of time kita menghadap kosmo, berita harian, metro yang sangatlah kerajaan kan, perlu sekali sekala kita menjengah blog-blog pembangkang ni, untuk tahu betapa kotornya dunia politik..ops...MyEm0.Com bukanlah menyebelahi pembangkang, tapi nampak lah mereka saling mengeluarkan statement yang, i pun tak tahu mana yang betul.. boleh mengaktifkan saraf pemikiran kita..nampak tak tujuan i blogwalking?? bukan untuk mendapatkan follower yang ratusan riban tapi suka-suka, seronok riang hati...MyEm0.Com tapi, i rasa, instead of mendapatkan ramai follower, baik tingkatkan tahap kualiti entry kita, untuk yang nak mengejar ramai follower lah, i?? i tak kesah pun kalau tak ramai or takde pun, yang penting... i tulis apa yang i suka, pada yang suka, baca, yang tak suka, dah masuk blog i, baca je lah..ngeh3... ( bunyi memaksa ni), korang rasa, perlu ke i beat follower twitter lady gaga?? what the crocodile lah tiba-tiba lady gaga..btw..lots of love to my follower..follow i betul-betl ke ni????MyEm0.Com
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya