Tuesday, October 11, 2011

Giveaway Domokun Vs Angry Birds

style='width: 36px; height: 26px;'/>
lagi..dan lagi..erm..aku rase, ni yang last untuk malam ni..yeah! kau tu, yakin je...
klik banner untuk tumpang join sekaki!

aku pilih si chomel ANGRY BIRD!

kenapa aku suka sangat kat angry bird!
1. weh, mestilah sebab ni lah satu-satunya burung yang pandai marah
2. sumpah! aku suka gile bila tembak si khinzir.. binatangharamdipegang tu...
3. weh, kalau aku main angry bird, aku pon boleh naik angry, sebab si binatangharamdipegang tu susah betol nak matinya..aduhai
4. kesimpulanya..aku kipas-susah-mati angry bird!
p/s: tarikh tutup 5/11/2011





seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya