Thursday, November 03, 2011

aku di tag! weh, pe bende tu??

style='width: 36px; height: 26px;'/>
assalamualaikum..
hallu mashmallow... dah brape hari mood nak update blog i terbang melayang merentasi banjaran himalaya.... ni pun bukan update, just nak jawab soalan yang my bestie tag. weh, sebenarnya, aku memang suke gile orang tanya soalan merepek+merapu, benar! tulus! suka.. tapi kenapa orang tak suke tanya-tanya kat aku ek? owh, abaikan.. padahal aku dah sediakan formspring, weh, tak payah nak berdrama swasta! tanye lah aku, berat aku dah turun berapa kilo ke, semut kegemaran aku ke.. merepek! ok, kawan aku kate, ni sejenis permainan..what?? permainan?? ok layankan je.. ni rulesnye...


 :Each person must post 11 things about themselves in their journal.

:Answer the questions the tagger set for you in their post . And creat 11 new questions for the people you tagged to answer.

:You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
:Go to their page and tell them you have tagged him/her.
:No tag backs.
:No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALL , TRUST, WITH ALL HONESTY) have to tagged 11 people.
soalan dari ainie yusof 
 1. nama samaran anda
     orang ramai-ramai panggil naz, kat rumah, mereka panggil aku angah @ oya. but seriously, aku suke  orang panggil aku oya. unik kan?
  2. makanan yang paling anda tak suka
    mostly kawan-kawan aku tahu. aku adalah seorang yang tak makan telur n coklat. nak tambah lagi?? belacan, sotong, cencaluk .. nak senarai, aku rase banyak lagi..nampak demanding tak?
  3. ciri ciri lelaki pilihan
    wah, soalan pebret aku..hahah.. well, orang kate, tak yah lah nak mimpi dapat mr. right kan, tapi, kalau sekadar mimpi, pe salahnya kan. ok, sila ambil perhatian. mr. right itu mestilah tak smart, tak baik sangat, tak hensem sangat(sedap mata memandang), tak miskin sangat, tak berapa tak pandai, n agama yang tak boleh tak ok! weh, ni baru senarai pendek!
  4. berat badan anda (haha)
 hmm.. tak berapa nak ringan lah dengan tinggi 160cm ni... 46 kg!! berat sasaran?? 44 kg. jom doakan aku..cakap patpulohpat kali!
  5. kenangan yang tak dapat dilupakan time kecik kecik dulu
  wah, childhood experience! hmm..selalu main kawen-kawen, tapi tak penah jadi pengantin..jadik yang masak-masak kat dapur je! yang paling best, eksiden sebab parut kat muka tu kekal sampai sekarang dan menyebabkan pertumbuhan bulu kening aku terbantut!
  6. blog kegemaran
  mestilah blog aku.. sehari, berapa puloh kali aku bukak. well, mestilah blog gosip n politik!
  7. jenama pencuci muka yang pernah anda pakai
   olay n safi. safi, selamat dan suci..
 8. tempat paling jauh yang anda pernah pergi
  perlis! serious jauh. aku dok johor weh! 
 9. saiz kasut anda
  aku berkaki besar! betul! saiz kasut aku 7 or 8..n even lebih..hahhaha..gajah!
10. perasaan anda bila kena tag
biase je..kan..tapi sebab aku suka jawab soalan. ye! aku suke!
 11. express yourself in 4 words
      susah marah, pendiam, memilih

soalan dar cik oyanazira

  1. antara rosmah dan paris hilton, sapa yang paling boros?
  2. kalau anuar zain @ ella melamar korang, nak terima tak?
  3. pernah hilang purse tak? kat mana?
  4. apa yang korang rasa bila tak dapat balik raya aidilfitri?
  5. 5 sikap korang yang korang suka?
  6. perkara paling gila korang pernah buat?
  7. mak dengan ayah, mana yang paling garang?
  8. filem malaysia yang paling hancur?
  9. bila kali terakhir baca sajak?
  10. suka dengar lagu apa masa study?
  11. describe diri korang dalam 1 perkataan? satu je
oyanazira tag
  1. http://inspirebunny.blogspot.com/
  2. http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/
  3. http://coklateyes.blogspot.com/
  4. http://whywhylovenad.blogspot.com/
  5. http://lulu-pages.blogspot.com/
  6. http://nadyabubble.blogspot.com/
  7. http://blognamipunye.blogspot.com/
  8. http://cokelatdanaiskrim.blogspot.com/
  9. http://www.kancil8349.blogspot.com/
  10. http://nurrcahaya.blogspot.com/
  11. http://mamiuyuncontest.blogspot.com/
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

1 orang lompat katak:

girang [dot] taemin said...

tinkiu cz sudi tag at girang~ arap2 tag lagi k. hee~ dtg nk amik soklan nih.. wee~

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya