Tuesday, November 22, 2011

being stalker is not a right idea for me..

style='width: 36px; height: 26px;'/>
assalamualaikum..
just short entry untuk menghilangkan ke'addict'an aku untuk mengupdate blog.. amboi, tajuk aku macam nak tulis essei bi.. well, stalker. tak perlu lah aku nak hurai panjang mambang kan, semua orang ada pendapat lain-lain.. dalam mendefinisikan stalker.. weh, mendefinisikan! perkataan bahasa melayu paling agung aku pernah cipta! ok.

tipulah kamu-kamu kalau kamu rasa kamu tak pernah jadi stalker. sekali seumur hidup pon mesti penah, aku berani kerat kuku lah weh, ok, kuku je pon. in my point of view, wah, point of view, kerjaya sebagai stalker ni biasanya  bermula sejak.. sejak... kamu-kamu.. ok termasuk aku dah mula admire kat seseorang, ok SESEORANG...... tak kisah lah, kamu stalk pasebuk 'dia' ke, twitter 'dia' ke, blog 'dia' ke, rumah 'dia' ke, awek 'die' ke... and even, bumbung rumah 'dia'.. eh, bumbung pun boleh ek, aduhai...!

dan, secara pendeknya, bagi aku, kesedaran aku untuk berhenti dari menjadikan stalker sebagai kerjaya sampingan  ini harus aku mulakan segara. SEGERA! sebab, bila stalk je, mesti nak sedih-sedih, sentap-sentap.. dan yang paling parah, tak memasal nak jelous tibe-tibe.. hahahha.... mempengaruhi kekhusyukan dalam solat je..ahahah. tetibe! padahal kamu-kamu ..ok, aku juga, bukanlah siapa-siapa pada mangsa stalk itu kan..kan..kan.. sob3..

dapat disimpulkan bahawa, stalker orang ni takde paedahnya.. kan kawan-kawan??

p/s: mintak maaf kepada mangsa stalk aku...

seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya