Sunday, November 27, 2011

weh, kenapa dengan aku??

style='width: 36px; height: 26px;'/>
assalamualaikum...
short entry je kot... sebentar tadi, aku telah menyertai golongan facebookers yang menzahirkan perasaan melalui status FB.... serious rasa down..ok 2 sebab mengapa aku rasa down,
   1. malaysia kalah dengan pasukan yang main dengan 10 player
   2. aku tergolong dalam kumpulan facebookers yang beremosi
weh, aku bukan mengamuk..haha.. kecewa je, tu status paling metafora aku pernah buat kat FB... serious!




p/s: malaysia dah buat yang the best! bak kata orang, bola itu bulat......
seronok sampai tak ingat.. www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya