Tuesday, August 02, 2016

Aidilfitri

style='width: 36px; height: 26px;'/>
Assalamualaikum,

Ya, entry kedua untu 2016. Masih boleh dikira guna jari. Sempena bulan syawal yang tinggal sehari lagi, I decided to post an entry sempena raya tahun ni.

Well, raya macam biasa, Alhamdulillah, semua dapat pulang beraya, dan mungkin tahun terakhir semua dapat beraya. Ada yang nk menamatkan zaman bujang, ada yang bakal berjuang untuk negara. Eh!

Baju raya xsedondon, setiap tahun pn sama sahaja gayanya. Macam biasa, aku incharge of kuih raya, dan Alhamdulillah, menjelang hari pulang ke Kuala Lumpur, semua kuih raya aku dh sold out.. Ahem..

Tahun ni raya kedua, adik aku dh eksiden kereta. fuh.. kereta akak aku la. dapat 2 kiss, depan dengan belakang. muahhh!!
Jadi, hari selepas kejadian, satu kereta sumbat 6 orang. Thank God, semua saiz kecik. Muat la satu kereta Myvi.

Tahun ni, tak dapat beraya dengan bestiee.. sudahlah 2 orang.last beraya bujang. kita.jumpa raya haji saja la naa.. Rumah sedara mara pun aku xsempt pegi, komitmen kepada kerjaya.. Ahem.

Alhamdulillah, setelah beberapa tahun baju raya tak siap, tahun ni, seluruh(macam ramai je gayanya) ahli keluarga berpeluang memakai baju raya. hahaha..

Entry macam terdesak kan.. tapi. takpa la.. selamat hari raya, maaf zahir dan batin.
www.tips-fb.com

0 orang lompat katak:

Post a Comment

rase nak mengkeji tak???


 
segala isi benda dalam blog ni siti nazirah yang punya